Genel

Ernst&Young'un acı günü! İzak Asael vefat etti!

Ernst&Young çalışanları, çalışma arkadaşları olan Jülyet Yavuzaygen'nin babası İzak Asael'in yakınları için başsağlığı ilanı yayımlattı. Ernst&Young çalışanları sabır ve başsağlığı diledi

Ernst&Young çalışanları, çalışma arkadaşları olan Jülyet Yavuzaygen'nin babası İzak Asael'in yakınları için başsağlığı ilanı yayımlattı. Ernst&Young çalışanları sabır ve başsağlığı diledi.

Ernst&Young hakkında;

Hizmetlerimiz

Ernst & Young, Bağımsız Denetim, Vergi, Kurumsal Finansman ve Danışmanlık olmak üzere başlıca dört alanda global hizmet vermektedir. Müşterilerinin yatırımcı güvenini korumalarına, risklerini yönetmelerine, kontrol sistemlerini güçlendirmelerine ve potansiyellerini tam olarak kullanmalarına destek olmak amacıyla farklı çözümler sunmaktadır.

Ernst & Young, üstün nitelikli 135.000 çalışanı ile ortak çalışma felsefesi ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde, dünya çapında kusursuz hizmet sunabilmektedir.

Bağımsız Denetim

İşletmelerin başarı düzeyini, dünya genelinde giderek artan ve karmaşık bir hale gelen mevzuat gerekleri ile hissedarlar ve diğer çıkar sahiplerinin talepleri belirlemektedir. Güçlü bağımsız denetim; yatırımcıların, hissedarların ve diğer çıkar sahiplerinin önemli konularda bilgi edinmelerine, denetim komitelerinin doğru ve net görüş sahibi olmalarına ve şirket yönetimlerine zamanında, yapıcı bilgi sağlanmasına hizmet etmektedir.

Vergi

İşletmelerin tam potansiyellerini kullanabilmeleri amacıyla, vergi ile ilgili birimlerin uzun vadeli vergi planlaması yapmaları; ayrıca, güçlü bir raporlama sistemi geliştirmeleri ve uygulamaları gerekmektedir. Vergi stratejileri, şeffaf bir raporlama sistemi çerçevesinde ve mevzuat şartlarını yerine getirecek şekilde, ana işin lokomotifi olan temel faktörler dikkate alınarak planlanmalıdır. Yakın bir işbirliği içinde çalışan Ernst & Young ekipleri, planlama, mevzuata uyum ve raporlama; ayrıca vergi yetkilileriyle iyi ilişkilerin sürdürülmesi konularında görüş vermektedirler.

Kurumsal Finansman

Doğru bir kurumsal finansman işlemi (şirket satın alma, birleşme, elden çıkarma, stratejik işbirliği, vb.) mevcut işin büyütülmesine, geliştirilmesine veya yeniden yapılandırılmasına destek olabilmektedir. Ernst & Young, çeşitli fırsatların değerlendirilmesine, kurumsal finansman işlemlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesine ve stratejik hedeflere ulaşılmasına yardımcı olmak amacıyla tarafsız danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Danışmanlık

Bugünün başarısını, gelecek ile ilgili hedefler belirlemektedir. Ancak, hedefler arttıkça, riskler de artmaktadır. Ernst & Young, müşterilerinin çevrelerindeki değişikliklere hızla uyum sağlayarak, işlerini kalıcı bir şekilde geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com