29 / 04 / 2024

Eroğlu Yapı, 9. Altın Örümcek Ödülleri 'nde finale kaldı!

Eroğlu Yapı, 9. Altın Örümcek Ödülleri 'nde finale kaldı!

2010 yılında yeniden yapılanarak 2011 yılına hızlı bir giriş yapan, birbiri ardına projelerini hayata geçiren Eroğlu Yapı; yenilenen web sitesi ile 9. Altın Örümcek Web Ödülleri 'nde gayrimenkul kategorisinde finale kaldı



Eroğlu Yapı, yenilenen web sitesi www.erogluyapi.com.tr ile 9. Altın Örümcek Web Ödülleri 'nin “Gayrimenkul ” kategorisinde finale kaldı.

Tasarımı ‘madebycat ' tarafından yapılan www.erogluyapi.com.tr sitesi; Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında tasarım, içerik, özellik ve işlevsellik, kullanılabilirlik, standart ve çapraz tarayıcı uygunluğu kriterlerinden oluşan bir değerlendirmeden geçerek “gayrimenkul kategorisinde ” finale ulaştı.

Finale kalan siteler arasında, internet kullanıcılarının SMS yoluyla gerçekleştirilecek halk oylaması ile yapacakları değerlendirme sonucunda jürinin birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride 2 birinci belirlenecek. Oylamaya katılmak isteyenler; cep telefonlarından ALTIN 832 yazıp 3969 'a SMS göndererek Eroğlu Yapı 'nın yenilenen sitesini destekleyebiliyor.


Geri Dön