Genel

Eroğlu Yapı, 9. Altın Örümcek Ödülleri ’nde finale kaldı!

2010 yılında yeniden yapılanarak 2011 yılına hızlı bir giriş yapan, birbiri ardına projelerini hayata geçiren Eroğlu Yapı; yenilenen web sitesi ile 9. Altın Örümcek Web Ödülleri ’nde gayrimenkul kategorisinde finale kaldı

Eroğlu Yapı, yenilenen web sitesi www.erogluyapi.com.tr ile 9. Altın Örümcek Web Ödülleri 'nin “Gayrimenkul ” kategorisinde finale kaldı.

Tasarımı ‘madebycat ' tarafından yapılan www.erogluyapi.com.tr sitesi; Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında tasarım, içerik, özellik ve işlevsellik, kullanılabilirlik, standart ve çapraz tarayıcı uygunluğu kriterlerinden oluşan bir değerlendirmeden geçerek “gayrimenkul kategorisinde ” finale ulaştı.

Finale kalan siteler arasında, internet kullanıcılarının SMS yoluyla gerçekleştirilecek halk oylaması ile yapacakları değerlendirme sonucunda jürinin birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride 2 birinci belirlenecek. Oylamaya katılmak isteyenler; cep telefonlarından ALTIN 832 yazıp 3969 'a SMS göndererek Eroğlu Yapı 'nın yenilenen sitesini destekleyebiliyor.