21 / 05 / 2024

EroğluYapı Fashion Park'ı Merter'in kalbine kuruyor!

EroğluYapı Fashion Park'ı Merter'in kalbine kuruyor!

Eroğlu Grubu, Merter'de beklenen projesini satışa çıkardı. Tekstilin kalbinin attığı yere, Avrupa'nın tek moda ve ticaret temalı parkını kuracak. Bu projeyle daire fiyatı da 3.6 milyon lirayı görecek



Eroğlu Grubu, Merter'de beklenen projesini satışa çıkardı. Tekstilin kalbinin attığı yere, Avrupa'nın tek moda ve ticaret temalı parkını kuracak. Bu projeyle daire fiyatı da 3.6 milyon lirayı görecek. İstanbul'da tekstilin kalbinin attığı Merter'de yepyeni bir moda, ticaret ve yaşam platformu yükseliyor. Eroğlu Grubu ile Doğa şžehircilik'in uzun zamandır beklenen yeni yaşam merkezi Platform Merter için ön talep toplanmaya başlandı. Platform Merter'de, rezidans, suit, ofis, wellness & SPA bölümlerinin yanı sıra yeni moda ve ticaret merkezi Platform Fashion Park da yer alıyor. 3 kattan oluşan moda ve ticaret merkezi, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Geniş showroom mekn çözümleri ve ferah alanları ile tekstil markalarının dünyaya açılacak vitrini olarak tasarlanan parkta, 110 mağaza yer alıyor.

Daire fiyatı 3.6 milyon lirayı gördü

Arsa dahil 224 milyon lira yatırım maliyeti ile hayata geçirilen projenin lansman Eylül 2011'de yapılacak. Rezidansların Mayıs 2013'te teslim edilmesi hedeflenirken, Avrupa'nın tek 'moda ve ticaret' temalı Platform Fashion Park'ı ise Eylül 2012'de kapılarını açacak. Proje 150 bin metrekare inşaat alanına sahip. 16 katlı Platform Rezidans bloğu, 17 katlı Platform Suites bloğu, 23 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Platform Fashion Park ve 3 bin metrekarelik özel Plaform Ofis alanından oluşan, DB Mimarlık-Bünyamin Derman imzalı proje, Merter'in yeni simgesi olacak. Stüdyodan 5+1 penthouse'lara kadar farklı daire seçeneklerini bünyesinde toplayan rezidans bloğunda tüm dairelerin kat bahçeleri bulunuyor.   Konutların fiyatları 371 bin liradan başlıyor ve 3 milyon 640 bin liraya kadar yükseliyor. En pahalı rezidans daireleri büyüklüğü 494 ile 500 metrekare arasında değişen penthouse daireler. Bu dairelerin fiyatları da 3 milyon 604 bin lira ile 3 milyon 640 bin lira arasında değişiyor.

Selma şžENOL/BUGÜN


Geri Dön