29 / 04 / 2024

Erol Belen: 10 yıldır imar problemine çözüm üretilmedi!

Erol Belen: 10 yıldır imar problemine çözüm üretilmedi!

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen imar projelerini değerlendirdi. Belen İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Üsküdar'daki imar sorunları ile iligli '10 yıldır imar problemine çözüm üretilmedi' dedi...



Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, partisinin Üsküdar ilçe teşkilatında bir basın toplantısı düzenledi. Partisinin Üsküdar Belediye Meclis Üyesi adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Belen, AK Partili Üsküdar Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ve hükümet ile aynı partiden olmasına rağmen Üsküdar'da yaşanan imar problemini çözemediğini söyledi. 


Basın toplantısı öncesi bir selamlama konuşması yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, teşkilatlarının her kademesi ile aktif bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Üsküdar'da Sayın Erol Belen Bey'le ve istanbul'da Sayın Selman Esmerer Bey'le büyük bir seçim zaferi kazanacağımıza, biz kazanınca Üsküdar'ın ve İstanbul'un kazanacağına kesin olarak inanıyoruz" şeklinde konuştu.. 

İlçe Başkanı Muhammet Gürlü'den sonra açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen geçmişte Üsküdar'ı halk ile birlikte yönettiklerini belirterek, "19942004 yılları arasında Üsküdar Belediye Başkanı olan Sayın Yılmaz Bayat döneminde ilçemizde efsanevi, öncü ve kaliteli çalışmalara imza atılmış, Üsküdar'ımız tepeden inmeci bir anlayışla değil, halk günleri vasıtasıyla 10 yılda yaklaşık 100 bin Üsküdarlı ile görüşülerek, her ay mahallelerde halk meclisleri kurarak aziz Üsküdarlılarla birlikte yönetilmiştir" dedi. 


'İmar problemine çözüm üretemediler'



Mevcut yönetimin imar konusunda da çözüm üretemediğini ifade eden Belen, "AK Partili belediye, büyükşehir belediyesi ve hükümetle aynı partiden olmasına rağmen hiçbir çözüm sunamamıştır. Ranta dayalı bir imar belediyeciliği ve partizanlık yapılarak Üsküdar katledilmiştir. İmar planı değişikliği sözü vermelerine rağmen planların fonksiyonlarını değiştirip aynı imar planlarını yeniden verdiler. Yavuztürk, Mehmet Akif Ersoy, Çengelköy, Güzeltepe, Bahçelievler ve Küçüksu mahallelerinde imar problemleri hala çözüm beklemektedir" şeklinde konuştu. 


Flashaber


Geri Dön