25 / 05 / 2024

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Erzurum'un Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilçe belediyesinin iş birliği kapsamında yapılan 543 konut için kura çekimi gerçekleştirildi. AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, noter huzurunda ilk kurayı çekti.



Erzurum'un Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilçe belediyesinin iş birliği kapsamında yapılan 543 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.


İlçe Halk Eğitim Merkezi'ndeki programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, noter huzurunda ilk kurayı çekti.


Burada katılımcılara hitap eden Ilıcalı, devletin vatandaşları ev sahibi yapmak için yıllardır çalıştığını, TOKİ'nin bu kapsamda büyük görev yaptığını belirterek, ev sahibi olacaklara da hayırlı olması temennisinde bulundu.


TOKİ ilçede, 96 konutu 3+1, 447 konutu da 2+1 olmak üzere toplam 543 ev inşa etti.


AA


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aşkale Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 543 konut için kura çekimi yapıldı.


Aşkale’de yapımı sona eren 543  TOKİ  konutu Noter huzurunda kura ile sahiplerine teslim edildi.

Kura çekimine AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Kent Konseyi Başkanı M.Aydın Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Aşkale Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda Belediye Başkanı Başaran ve Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı, ev sahibi olan vatandaşlara oturacakları evlerin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Noter huzurunda ilk kura çekimini AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı yaptı. Yaptığı kurada 10 numara çekiliş yapan Ilıcalı salondan büyük alkış aldı.


Sırayla Belediye Başkanı Ak Parti İlçe Başkanı ve protokol kuraları çekerek heyecana ortak oldular.

TOKİ Aşkale’de 96 adet 3+1, 447 adet 2+1 olmak üzere toplamda 543 adet konut inşa etti.


Hürriyet




Haber Erzurum Pusula Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Erzurum'un Aşkale Ilçesi'nde Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında TOKİ tarafından yaptırılan 57 konut hak sahiplerine noter nezaretinde yapılan kura çekimi ile teslim edildi. Aşkale'de yapımı bitme aşamasına gelmiş olan Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaptırılan TOKİ konutları hak sahiplerine düzenlenen kur'a çekimi ile verildi. Abdullah Gül Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimine İlçe Belediye Başkanı Enver Başaran. TOKİ Aşkale sorumlusu Eyüp Can, Noter Ş. Cüneyit Hamdovalı ve hak sahibi aileler katıldı. Belediye Başkanı Enver Başaran burada yaptığı konuşmada yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından hak sahipleri kura ile evlerine kavuştular.


Erzurum Pusula Gazetesi



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Aşkale'de yapımı bitme aşamasına gelmiş olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaptırılan TOKİ konutları hak sahiplerine düzenlenen kura çekimi ile verildi. Abdullah Gül Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, TOKİ Aşkale sorumlusu Eyüp Can, Noter Ş. Cüneyit Hamdovalı ve hak sahibi aileler katıldı. Belediye Başkanı Enver Başaran burada yaptığı konuşmada yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. 


Yeni Akit


Haber Erzurum Haber'de şöyle yer aldı;


Erzurum'un Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilçe belediyesinin iş birliği kapsamında yapılan 543 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.


İlçe Halk Eğitim Merkezi'ndeki programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, noter huzurunda ilk kurayı çekti.



Erzurum Haber 



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Erzurum'un Aşkale ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) ile ilçe belediyesinin işbirliği kapsamında 543 konut için kura çekimi gerçeldeştirildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'ndeki programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, noter huzurunda ilk kurayı çekti. 

Burada katılımcılara hitap eden Ilıcalı, devletin vatandaşları ev sahibi yapmak için yıllardır çalıştığını, TOKİ'nin bu kapsamda büyük görev yaptığını belirterek, ev sahibi olacaklara da hayırlı olması temennisinde bulundu. TOKİ ilçede, 96 konutu 3 + 1, 447 konutu da 2+1 olmak üzere toplam 543 ev inşa etti. 


Yeni Yüzyıl




Haber Erzurum Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Aşkale Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı VE Belediye Başkanı Başaran ev sahibi olan vatandaşlara oturacakları evlerin hayırlı olmasını diledi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aşkale Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen 543 konut için kura çekimi yapıldı. Aşkale’de yapımı sona eren 543 TOKİ konutu Noter huzurunda kura ile sahiplerine teslim edildi. Kura çekimine AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Kent Konseyi Başkanı M.Aydın Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aşkale Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda Belediye Başkanı Başaran ve Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı, ev sahibi olan vatandaşlara oturacakları evlerin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Noter huzurunda ilk kura çekimini AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı yaptı. Yaptığı kurada 10 numara çekiliş yapan Ilıcalı salondan büyük alkış aldı. Sırayla Belediye Başkanı Ak Parti İlçe Başkanı ve protokol kuraları çekerek heyecana ortak oldular. TOKİ Aşkale’de 96 adet 3+1, 447 adet 2+1 olmak üzere toplamda 543 adet konut inşa etti.


Erzurum Gazetesi


Geri Dön