18 / 05 / 2024

Erzurum Dumlu Alışveriş Merkezi'nde yangın çıktı!

Erzurum Dumlu Alışveriş Merkezi'nde yangın çıktı!

Erzurum'da üç katlı bir iş yerinde çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldi. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine, iş yerini duman kapladı. Mağaza çalışanları ve müşteriler kısa sürede tahliye edildi...



Cumhuriyet Caddesi Yakutiye Medresesi karşısındaki Dumlu Alışveriş Merkezi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine, iş yerini duman kapladı. Mağaza çalışanları ve müşteriler kısa sürede tahliye edildi.


Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yoğun dumandan dolayı çalışmalarını güçlükle yürüten personel, gaz maskesiyle mağazanın içerisine girebildi. Gaz maskesi takan bazı çalışanlar da iş yerindeki ayakkabı, kıyafet gibi malzemeleri dışarıya çıkarmaya çalıştı. Binanın da camları kırılarak dumanın tahliye edilmesine çalışıldı. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangında, iş yeri sahibi Zafer ve Rahmi Dumlu da söndürme çalışmalarına destek oldu.


Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfi Yücelik de olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yangın söndürme çalışmalarını izleyen işyeri sahiplerinin yakınlarının da gözyaşlarını tutamadığı görüldü.


Bu arada, çalışmalar sırasında dumandan etkilenen itfaiye ekipleri ile çalışanlara, ayran ikram edildi.


AA


Geri Dön