30 / 04 / 2024

Esas 14 Burda AVM, bin kişiye istihdam sağlayacak!

Esas 14 Burda AVM, bin kişiye istihdam sağlayacak!

Esas Gayrimenkul, Türkiye sıralamasında kişi başı geliri en yüksek il olan Bolu'da yaklaşık 85 milyon dolarlık ‘Esas 14 Burda' AVM projesini hayata geçirdi.



Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, Türkiye sıralamasında kişi başı geliri en yüksek il olan Bolu'da yaklaşık 85 milyon dolarlık ‘Esas 14 Burda' AVM projesini hayata geçirdi.


Proje, Bolu şehir merkezine yakın konumu ile halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin adresi olmayı amaçlıyor. 35 bin metrekare kiralanabilir alan ve 17 bin metrekarelik orta ölçekli ‘Esas 14 Burda' projesi, 120 adet mağaza, hipermarket, elektronik market ve yapı market alanlarından oluşuyor. Dünya standartlarındaki özellikleri Bolu ile tanıştırmaya hazırlanan AVM, 1.000 araç kapasiteli otoparkı ve yabancı kurumsal şirketler için de önem taşıyan ‘Leed Sertifikası' sahibi olmasıyla çevreci ve enerji duyarlı yaklaşımı ile ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor.


‘Esas 14 Burda' resmi açılışında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, “Esas Gayrimenkul olarak 85 milyon USD yatırımla hayata geçirdiğimiz Bolu'nun ilk ve tek alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan Esas 14 Burda projemiz ile Bolu'yu dünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz.”  dedi. Kamışlı, Bolu'da yaklaşık 1000 kişilik bir istihdam oluşturmak, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için yatırımlara devam edeceklerini söyledi. Bolu'nun 30 bin kişilik üniversite öğrencisinden oluşan genç nüfus potansiyelinin olduğunu ifade eden Erhan Kamışlı,  coğrafi konumu ve turizm imkânlarını bünyesinde bulundurmasıyla cazip bir yatırım noktası olduğunu söyledi.



Zaman


Geri Dön