27 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul'dan Zonguldak'a AVM: Esas 67 Burda!

Esas Gayrimenkul'dan Zonguldak'a AVM: Esas 67 Burda!

Esas Gayrimenkul; Zonguldak'ta yer alan Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın alarak yeni yatırımı Esas 67 Burda'yı hayata geçirdi..



Esas Holding bünyesinde faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye'de ise satın alma ve sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul; Zonguldak'ta yer alan Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın alarak yeni yatırımı Esas 67 Burda'yı hayata geçirdi. Esas Gayrimenkul'un 11 bin metrekare alan üzerine kurulu Esas 67 Burda AVM yatırımı; 62 mağazası ile ulusal ve dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. 


500 araç kapasiteli 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda'nın kiralanabilir alanı ise yaklaşık 22 bin metrekareyi kapsıyor. Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Esas 67 Burda" perakende lansmanında Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış Esas Gayrimenkul olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Zonguldak'taki yeni satın alma yatırımımızı hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Dünya


Geri Dön