27 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...



Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için yön verecek ve rehberlik yapacak bir çalışma düzenliyor. Bu çerçevede iş ortakları için hazırladığı “Burdayız” isimli webinar serisini gerçekleştiriyor. 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te düzenlenecek “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinarda, sektöre yönelik iç görüler, değişen bakış açıları, öne çıkan sektörler gibi konular değerlendirilecek. Etkinlikte Future Bright Research, yaptığı araştırmayı katılımcılara sunacak. 

Esas Gayrimenkul’ün ev sahipliğinde, ADBA A.Ş. moderasyonunda gerçekleşecek webinar’da, Türkiye’nin en büyük yaratıcı strateji planlama şirketi Behaviour Institute ile Future Bright Research, koronavirüs salgını sonrası Türkiye’de tüketicinin perakendeye ve alışveriş merkezlerine bakışını ve ZMET araştırması sonuçlarını katılımcılara aktaracak. Esas Gayrimenkul Chief Asset Management Officer Nevzat Yavan, ADBA A.Ş.’den Menend Esemenli, Future Bright’tan Akan Abdula, Behaviour Institute’ten Zeynep Demirci Mutlu ve Beliz Top, webinar konuşmacıları olarak yer alacak.

Sektör oyuncularına, pandemi süreci sonrasına dair farklı bir bakışı açısı sunacak olan webinar’da, “Covid-19 etkisinin, tüketicilerin satın alma davranışlarına yansımaları nelerdir?”,  “Türkiye’nin farklı hayat tarzları üzerinden Covid-19 projeksiyonları & kültürel kontekste detaylı bakış”, “Tüketicinin bilinçaltında Covid-19’un perakende sektöründeki etkileri nelerdir?”, “Global perakende trendlerine genel bakış”, “Covid-19 sonrası döneme dair projeksiyonlar ve alışveriş merkezi sektörüne dair aksiyon önerileri” gibi başlıklı konular değerlendirilecek. 

Bir sonraki webinar buluşması 7 Mayıs’ta gerçekleşecek

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul’un alışveriş merkezi sektörüne rehberlik edecek “Burdayız” webinar serisi, 7 Mayıs Perşembe günü “Burdayız: Dayanıklı Perakende” oturumuyla sürecek. Webinar’da “Perakende sektöründe yaşanan belirsizlikler, teknoloji kullanımını nasıl değiştirecek?”, “Hangi gelişmeleri göreceğiz?”, “Dünyada, perakendeciler ve markalar Covid-19’a nasıl cevap verdi?”, “Türkiye perakende pazarı için ne anlam ifade ediyor?” gibi konular konuşulacak. Menend Esemenli’nin moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, Esas Gayrimenkul Chief Asset Management Officer Nevzat Yavan ile ADBA A.Ş.’den Martin Cserba ve İpek Alkan konuşmacı olacak.
 


Geri Dön