29 / 04 / 2024

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kazancı tarafından kuruldu. 



Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kazancı tarafından kuruldu. 

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
3. AMAÇ VE KONU Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a. Her türlü inşaat veya kullanılan binalarda, temel, duvar, dış cephe, çatı, balkon, teras, iç duvar, banyo ve her türlü ıslak hacimlerde su ısı yangın ve ses yalıtımı için malzeme ticareti ve bunların uygulamalarını yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında gerek kendi adına gerekse resmi ve özel kuruluş ve kişilere ait inşaat, taahhüt ve bayındırlık işleri yapmak ve yaptırmak. c. Yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlar ve kişilerin alacakları ihale ve taahhüt işlerine girmek. d. Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, endüstri tesisleri, fabrika binaları, toplu konut ve siteler, iş merkezleri, baraj, karayolları, tüneller, garajlar, karayolları alt üst yapı işleri, köprü, sanayi siteleri, enerji santralleri hizmetlerini üstlenmek. e. Şirket hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı, satımı ve ihracatını yapabilir. ŞİRKET AMAÇ VE KONUSUNUN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN: Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön