28 / 04 / 2024

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Firma: Eşbah Yapı

Proje: Eşbah İpekyolu

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları...



Yeni projesi için start veren Eşbah Yapı yeni projesinin adını da açıkladı. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje Eşbah İpekyolu adını taşıyor.

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği proje Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak.  Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselen Eşbah İpekyolu Küçükçekmece projesinden iş yeri sahibi olmak isteyenler firma bünyesindeki taksit imkanından yararlanabiliyor.

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Merakla beklenen Eşbah İpekyolu projesinde 178 adet iş yeri bulunuyor. Projede ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlara yer veriliyor.

Teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan Eşbah İpekyolu projesinin satış ofisinin inşaatı devam ediyor. İpekyolu projesinde yer alan iş yerlerinin satışları, satış ofisi tamamlandıktan sonra başlayacak.

Küçükçekmece İpekyolu projesindeki ön talep avantajlarından yararlanmak isteyenler satış merkezine gelerek form doldurulabiliyor.  Eşbah Yapı  Satış Merkezi, İkitelli Bankalar Caddesi'ndeki Şeker Bank'ın yanında bulunuyor.


*Görseller Tem 34 projesine aittir.

Web: http://esbah.com.tr/
 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön