Konut

Esbahçe Espark Konakları'nda 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenyurt’ta yeni bir proje hayata geçiyor. Bölgenin köklü inşaat yatırımcılarından Ata Grup’un hayata geçirdiği Esbahçe - Espark Konakları Esenyurt’ta ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir yaşam vaad ediyor...

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Esenyurt’ta yeni bir proje hayata geçiyor. Bölgenin köklü inşaat yatırımcılarından Ata Grup’un hayata geçirdiği Esbahçe - Espark Konakları Esenyurt’ta ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir yaşam vaad ediyor... 8 Eylül’de gerçekleşen projenin lansmanına Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurtlu iş adamları ve Ata Grup Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.



Ata Grup’un Esenyurt’ta 11.500 metrekare alan üzerinde inşaatına başladığı Es Bahçe  - Es Park  Konakları, 184 özel konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı proje Esenyurt’ta aile yaşamını özleyenler için nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunuyor.


Bölgenin çekim merkezi Yeşilyurt mahallesinde Esenyurt Devlet Hastanesi’nin tam karşısında yer alan Es Bahçe ve Es Park Konakları, Yeşilkent güzergahı üzerinde yer almaktadır. Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan projede konutların yanı sıra yatırım yapmak isteyenler için ticari alanlar da satışa sunuluyor. 


www.atagrup.com.tr