Kentsel Dönüşüm

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. Etabı satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ İştirakı Emlak Konut GYO, Esenler Belediyesi ve Eskon İşbirliği ile hayata geçirdiği Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. Etabındaki 970 konut satışa çıkıyor...

Bakanlar Kurulu tarafından Türkiye'de ilk "riskli alan" ilan edilen mahallelerden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi yeni bir sürece giriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ İştirakı Emlak Konut GYO, Esenler Belediyesi ve Eskon İşbirliği ile hayata geçirdiği Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. Etabındaki 970 konut satışa çıkıyor. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için  TIKLAYINIZ!!!


Esenler Havaalanı Mahallesi Emlak Konutları fiyat listesi için tıklayın!


Bakanlar Kurulu tarafından Türkiye'de ilk "riskli alan" ilan edilen mahallelerden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi yeni bir sürece giriyor. 



Esenler Havaalanı Mahallesi 1095 Ada 16 parselde yapılacak Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşümün 2. Etabının finansmanında kullanılacak 970 konut ve 23 ticari alan 13 Ekim 2014 Pazartesi gününden itibaren satışa çıkıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde inşa edilecek konutların satış fiyatları 281 bin liradan başlıyor. Projede 1+1 tipi konutların büyüklükleri 62 ile 73 metrekare arasında, 2+1 tipi konutların büyüklükleri 105 ile 123 metrekare arasında, 3+1 tipi konutların büyüklükleri 135 ile 172 metrekare arasında değişiyor. 4+1 tipi konutların brüt alanı ise 193 metrekare seviyesinde bulunuyor. 



 www.emlakkonut.com.tr