Konut

Esenler Ömür İstanbul'da 312 bin TL'ye!

Ömür İstanbul, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak. 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerin yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.


Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul, Esenler’in ilk nitelikli lüks konut projesi olacak. 4 Blokta 278 konut, 3 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşacak Ömür İstanbul, kentsel dönüşüm projelerinde de çıtayı yükseltecek.


Ömür İstanbul projesi basın lansmanı Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur, Eskon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Esenler Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Orhan Oğuz Türk’ün katılımıyla gerçekleşti. 


Toplantıda söz alan Efitaş İnşaat Genel Koordinatörü Tarık Uğur Tayfur “Ülkemizin ve bilhassa İstanbul’un bir gerçeği olan deprem tehlikesi kentsel dönüşümü elzem kılıyor. Esenler bölgesi kentsel dönüşümün belediye güvencesiyle başarıyla yürütüldüğü bir bölge. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi ve Eskon AŞ ortaklığıyla Esenler’e değer katacak Ömür İstanbul projesini hayata geçirdik. Bu projede yer almak bizim için kıymetlidir. Kent yaşamında insan unsurunun önde olduğu kişilikli ve yüksek nitelikli konut üretmek arzumuzu Ömür İstanbul ile gerçekleştiriyoruz.  Bu proje şehir merkezinde yaşamak isteyen alıcılar için ideal bir tercih olduğu gibi aynı zamanda kazançlı bir yatırımdır. Esenler’de yeni bir dönemin kapısını açan, bölgeye değer katan bir projedir” dedi. Tayfur, projede metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin 500 TL civarında olduğuna değinerek, en ucuz konutun 312 bin TL olduğuna dikkat çekti.


http://www.omuristanbul.com/