02 / 05 / 2024

Esenyurt Evviva İnci'de 88 bin 750 TL'ye!

Esenyurt Evviva İnci'de 88 bin 750 TL'ye!

Konsept projeleri ve tasarladığı yaşam alanlarıyla adından sıkça söz ettiren Bulut İnşaat, 3 çocuklu aileye yüzde 33 indirim projesiyle ev sahibi olmak isteyen aileleri evlendirdi



Oldukça ses getiren kampanyanın ardından yeni yaşam alanı projelerine hazırlanan Bulut İnşaat, yeni projesi Evviva İnci ile İstanbula yeni bir yaşam merkezi daha kazandıracak.

90 konutluk bir proje olan Evviva İnci'de konutların fiyatları 88 bin 750 bin TL ile 175 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor.

1987 yılından bu yana geliştirdiği projelerle İnşaat sektöründe emin adımlarla büyüyen Bulut İnşaat, 3 çocuklu ailelere yüzde 33 indirim sağladığı kampanyasının ardından hem İstanbul hem Kıbrıs için yeni projelerin arifesinde Esenyurtta gerçekleştirdiği projelerdeki konut sayısının yeni projeyle birlikte 10.000e ulaşacağını belirten Temel Bulut, Kasım ayı ile birlikte 5. proje olan Evviva İnci projesinin de satışa çıkacağını belirtti. Projeyi yine Evviva ön adıyla yaptıklarını belirten Bulut Tamamı 1+1 ve 2+1 daireden oluşan 11 katlı bir proje yapacağız. 4 katlı bir alışveriş merkezi üzerinde proje yükselecek. Şu anda Esenyurt projelerimiz birbirinden güç alıyor. Bölgedeki metrekare fiyatlarının da aşağı inmesine de faydamız oldu. Ancak konut sayısını 15 bine tamamlayınca henüz projelendirilmemiş başka bir bölgelere geçeceğiz dedi.

Bölgenin özel bir butik yapısı olan Evviva İnci kullanım alanları ve sosyal yaşam merkezlerini maximum düzeyde planlayarak kendinizi özel hissedeceğiniz farklı bir yaşam alanı sunuyor. TEM ve E-5 Karayoluna 2 dakika, Atatürk Havaalanına 17 km uzaklıkta olan Evviva İnci, merkeze yakınlığı sayesinde ulaşım alternatiflerinin hepsini kullanmanızı sağlıyor.

Evviva İnci'de;
2+1 D tipi  dairenin brüt alanı 95 metrekare net alanı 67 metrekaredir.
2+1 A tipi dairenin brüt alanı 117 metrekare net alanı 82 metrekaredir.
2+1 C tipi dairenin brüt alanı 108 metrekare net alanı 72 metrekaredir.
2+1 B tipi dairenin brüt alanı 116 metrekarenet alanı 82 metrekaredir.
1+1 dairenin brüt alanı 71 metrekare net alanı 46 metrekaredir.

KIBRISA 500 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

İstanbulda gerçekleştirdiği Evviva konsept projelerinin sonuncusunu tamamlayarak şehir dışında da yatırım yapmak isteyen Bulut İnşaat, ilk yatırım bölgesinin Kıbrıs olduğunu açıkladı. Burada bir şirket kurduklarını ve konut projesi geliştirmek istediklerini belirten Temel Bulut, İlk arazimizi Girnede aldık. 280 villa ve 120 konutun olduğu bir proje yapacağız. Projenin yarısını Türkiye kalanını da Kıbrısta satmayı hedefliyoruz. Özellikle yabancılara satma hedefimizde yüksek dedi. Bunların yanı sıra Huzur evi, Düğün salonu, Cami gibi halkın kullanımına yönelik projelerde geliştireceklerini belirten Bulut, bölgeye yatırımların teşvik edildiğini ve kar beklentisi olmadan burada yatırım yapacaklarını söyledi.

TÜRKİYEDE BİR İLK!

İnşaat alanında yaptığı yatırımlar ve farklı konseptteki lüks yaşam merkezi projeleriyle Bulut İnşaat, ev sahibi olmak isteyen çiftlere Türkiyede ilk denebilecek bir fırsat sundu. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, başlattığı 3 çocuklu ailelere ve 3 çocuk yapmayı vaadeden çiftlere yüzde 33 indirim yapacağını açıklamasının ardından kampanyada sadece bir hafta içinde 500den fazla daire sahibine kavuştu.

Kampanya kapsamında; Lüks yaşam merkezlerinde bulunan 3+1 daireleri 3te 2si fiyatına sunan ve Bulut inşaat olarak 25 yıldır sektörde yapılmaz denilen pek çok işi başarıyla bitirdiklerini anlatan Temel Bulut; ailelere yönelik yaptıkları Türkiyede ilk olan bu kampanyayı başarıyla yürüttüklerini belirtti.

PROJENİN BAŞARIYA ULAŞMASI, ÇOCUKLARIN BEREKETİ

İnşaat sektöründe yaptığı konsept projeleri ile geçen 25 yıl boyunca kimseye mahçup olmadıklarını belirten Temel Bulut, 3 çocuklu aileleri ev sahibi yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek bu durumu  Bu projeyi başarıya ulaştıran çocukların bereketidir sözüyle vurguladı.

www.bulutinsaatyapi.com
www.evvivayasammerkezi.com

444 2 561

Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön