Sektörel

Esenyurt Haramidere satılık daireler 2013!

İstanbul'un son yıllarda büyük gelişme gösteren semtlerinden Esenyurt Haramidere'de konut yatırımları hız kesmiyor. Bölgede çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. Bir çoğu da yolda. İşte Haramidere satılık daireler...

İstanbul'un eski yerleşim alanlarından biri olan Esenyurt Haramidere, bundan 30 yıl öncesine kadar tarım alanı olurken bugün bir çok lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor. 2008 yılında ilçe olan Esenyurt'un konut projeleri bakımında zengin bölgelerinden olan Haramidere, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı ile atağa kalktı. Metrobüs bağlantısı ile bölgede fiyatlar bir anda tavan yaptı.


Yeni projeler yolda
Haramidere'de bugün itibariyle İnanlar, Hiper Gayrimenkul, Babacan Yapı, Vera Group, GRD İnşaat ve  Deira Yapı'nın konut projesi bulunuyor. Gül Yapı ve Aka Yapı'da bölgede yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Esenyurt Haramidere'de konut yatırımlarının artacağı öngörülüyor.


Fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor
İstanbul'un prim yapacak bölgeler arasında yer alan Haramidere satılık daire fiyatları da oldukça uygun. İstanbul'un diğer semtleriyle kıyaslandığında fiyatların oldukça cazip olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatların uygun olmasından dolayı bölge sadece yerli değil yabancı yatırımcılar tarafından da ilgi görüyor. Zengin sosyal olanakları ile de dikkat çeken Haramidere konut projerinde fiyatlar 77 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Şimdi gelin yatırımcısına yüksek prim vaat eden Haramidere'de yükselen bu konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile Esenyurt Haramidere satılık daire fiyatları...

 

Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

İnci Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Crown Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Milpark Plus Esenyurt hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Gül Yapı Haramidere projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız

 

Yeşil Park Evleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayınız

 

Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com