Proje Güncel

Esenyurt NMerkez ne zaman teslim?

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen NMerkez projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt NMerkez ne zaman teslim edilecek?

"Esenyurt NMerkez ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. AVM ve konut projesi olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Ödemeleri 36 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılan NMerkez Esenyurt'ta 564 adet konut ve 146 adet ticari birim bulunuyor. Proje 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Daire fiyatları 1+1'lerde 149 bin TL'den başlangıç gösteren Özyurtlar NMerkez'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan "Esenyurt NMerkez ne zaman teslim?" sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. 


NMerkez'in sosyal donatı alanları arasında bisiklet ve koşu parkurları, çocuk parkları tenis kortu ve basketbol sahası, havuz ve güneşlenme terasları, restoranlar, sinema salonları, bowling ve bilardo salonları bulunuyor. 


Esenyurt NMerkez iletişim

Telefon: 444 4 027

Web: http://www.nmerkez.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com