İş Fırsatları

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi. İstanbul’da Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı için  adaylık başvurusunda İstenen Belgeleri duyurdu: Başvuru Dilekçesi (Üniversitenin adresinden temin edilebilir)

Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayı kadro araştırması yapıyor. İstanbul’da Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı için  adaylık başvurusunda İstenen Belgeleri duyurdu: Başvuru Dilekçesi (Üniversitenin adresinden temin edilebilir). YÖK formatında özgeçmiş belgesi, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve iki adet fotoğraf.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ilanı için Onaylı Lisans ve/veya Yüksek Lisans diploma fotokopilerinin verilmesi gerekiyor. (COVİD-19 Pandemi nedeniyle e-Devlet sistemi üzerinden barkotlu evrak geçerli sayılmıyor. Ancak, yabancı ülkelerdeki üniversitelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından onaylanmış olan Denklik Belgesi’nin alınmış olması gerekiyor. Ayrıca diplomanın apostil şerh işleminin yapılmış olması şartı aranıyor).

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Onaylı Lisans ve/veya Yüksek Lisans not ortalamalarını gösterir belge – transkript fotokopisi (COVİD-19 Pandemi nedeniyle e-Devlet sistemi üzerinden barkotlu evrak kabul edilmektedir.   Ancak, yabancı ülkelerden alınan transkript Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından onaylanmış Denklik Belgesi’nin alınmış olması ve transkriptin apostil şerh işleminin yapılmış olması şarttır.) ALES ve Yabancı Dil belgelerinin fotokopileri (COVİD-19 Pandemi nedeniyle ÖSYM sistemi üzerinden barkotlu evrak kabul edilmektedir.)

Duyuru Başlama Tarihi

Son Başvuru Tarihi

Ön Değerlendirme Sonuç Tarihi

Yazılı Sınav Giriş Tarihi

Sınav Giriş Yeri / Saati

Sonuç Açıklama “Nihai Değerlendirme” Tarihi


İlanın Resmi Gazete Yayımlandığı Tarih
(06 Nisan 2023)

İlanın Resmi Gazete’ de yayımlandığı tarihi izleyen
15. gün mesai bitimi. (20 Nisan 2023)



25 Nisan 2023



28 Nisan 2023

Yer: İlgili Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul, Ortak Dersler Bölümü Sekreterliği: 13:00



04 Mayıs 2023

Başvuru yapılacak e-posta adresleri şöyle:

Ayrıntılar: www.esenyurt.edu.tr

Üniversiteli öğrencilere bayram şekerinden tatlı müjde! Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı!

Düşük KPSS puanıyla büro personeli olun! O üniversite çok sayıda personel alıyor! İşte şartlar!