24 / 07 / 2024

Esenyurt'taki sokak düzenleme ihalesini Azim İnşaat kazandı!

Esenyurt'taki sokak düzenleme ihalesini Azim İnşaat kazandı!

"Esenyurt Belediye Başkanlığının, Güzelyurt ve Mehterçeşme Mahallelerinin genelinde muhtelif cadde ve sokak düzenlemesi işi ihalesini, 3 milyon 438 bin 846 lira bedelle, Azim İnşaat Tesisat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi ka




 DSİ’NİN SONUÇLANAN BARAJ İNŞAATI İHALELERİ...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, "Adana-Alaköprü Barajı" ile "Antalya-Naras Barajı" inşaatı ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre, 91,50 metre yüksekliğinde ön yüzü beton kaplı kaya dolgudan oluşan Adana’da Alaköprü Barajı inşaatı ihalesini 54 milyon 994 bin 805 lira bedelle, "Ak-Eli İnşaat Ticaret Limited Şirketi" kazandı.

Barajın bitiş tarihi 29 Eylül 2014 olarak belirlendi. Pazarlık usulü ile 24 Aralık 2009 tarihinde yapılan ihale için toplam 16 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 15 adedini geçerli saymıştı.

-NARAS BARAJI İNŞAATI-
Öte yandan DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığının pazarlık usulü ile 2 Kasım 2009 tarihinde ihalesini gerçekleştirdiği, Antalya’da Naras Barajı inşaatı ihalesi toplam 45 milyon 858 bin 458 lira bedelle sonuçlandı.

İhaleyi söz konusu bedelle, "NVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı.

Toplam 15 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 13 adedinin geçerli sayıldığı ihalede söz konusu baraj inşaatının bitiş tarihi 26 Nisan 2014 olarak belirlendi.

-YURTTA SONUÇLANAN BİNA İNŞAAT VE ONARIM İHALELERİ-
Yurdun çeşitli yerlerinde açılan bazı ihalelerde sonuçlandı. Sonuçlanan ihalelere ve bedelleri şöyle:

"Esenyurt Belediye Başkanlığının, Güzelyurt ve Mehterçeşme Mahallelerinin genelinde muhtelif cadde ve sokak düzenlemesi işi ihalesini, 3 milyon 438 bin 846 lira bedelle, Azim İnşaat Tesisat ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Bingöl Yerel Yönetimler Çevre Hizmetleri Birliğinin katı atık bertaraf tesisi yapımı ihalesini, 2 milyon 37 bin 628 lira bedelle Armada İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kazandı.

Esenyurt Belediye Başkanlığının, Ardıçlı Mahallesi genelinde muhtelif cadde ve sokak düzenleme işi ihalesini 2 milyon 46 bin 715 lira bedelle, Mega İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kazandı. Manisa İl Özel İdaresinin, MErkez ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı ihalesini 4 milyon 832 bin lira bedelle, Atatek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
A.A


Geri Dön