30 / 04 / 2024

Esila Kent Esenyurt'ta teslime hazır konutlar satışta!

Esila Kent Esenyurt'ta teslime hazır konutlar satışta!

Bugüne kadar İstanbul'da bin 727 daire, Kars' ta 327 daire inşa eden Turgut Reis, Esenyurt' ta 2011 yılında temelini attığı Esila Kent projesini satışa çıkardı...



Bugüne kadar İstanbul'da bin 727 daire, Kars'ta 327 daire inşa eden Turgut Reis, Esenyurt'ta 2011 yılında temelini attığı Esila Kent projesini satışa çıkardı. Şubat 2014'te tamamlanacak 407 konutlu projenin yansı şimdiden satıldı. Bir dönem inşaatta teslimat sorunlarıyla gündeme gelen Esenyurt bölgesinde bugünlerde yeni bir konut projesi satışa çıktı. Daha önce İstanbul'da bin 717 konut, Kars'ta 327 konut inşa eden Turgut Reis Group'un yeni projesi Esila Kent'in lansmanı Kasım ayı içinde yapılacak. 407 konuttan oluşan projede satışlar ise Kurban Bayramı sonrasında başladı. Şubat 2014 tarihinde teslim edilmesi planlanan projedeki konutların yansı ise şimdiden sahibini buldu. Konudann yanı sıra 40 adet ticari ünitenin de yer aldığı, Esenyurt Devlet Hastanesi'nin karşısında konumlananEsila Kent projesinde konut fiyatlan 89 bin liradan başlıyor. 50 milyon lira yatırımla 2011 tarihinde temelleri atılan Esüa Kent, 1 + 1, 2+1 ve 3 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Turgut Reis İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Reis, 85 yıllık bir firma olarak konut projelerini teslime yakın zamanlarda satışa çıkarmayı ilke edindiklerini, bugün sağladıklan güvenle Esila Kent'te hiç zorlanmadan, kısa zamanda iyi bir satış başansına imza attıklannı söyledi. Reis sözlerini şöyle sürdürdü: "Esenyurt bölgesinde lansmanı bile yapmadan projenin yansını sattık. 6 bloktan oluşan projedeki konutlann tapuları şimdiden hazır. 


Biz yönetmeliklere, mevzuatlara uygun davranan bir şirketiz. Mesela ilk etapta 24 kat olarak planladığımız projemizi, yönetmelik değişikliği sonrası 12 kata indirdik. Bu süreçte yapmış olduğumuz statik ve zeminde kullandığımız malzemeler çok sağlamdır. Zeminlerde 50 metreye kadar inip, 120'lik fore kazıklar kullanmaktayız." 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön