28 / 04 / 2024

Esila Kent'te 99 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Esila Kent'te 99 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Turgutreis Group

Proje: Esila Kent

Büyük kısmının satışı tamamlanan projede sunulan avantajlı fiyatların yanı sıra, anlaşmalı bankaların sağladığı ödeme kolaylıkları da bölgede yatırım yapmak isteyenlere bulunmayacak bir fırsat sunu yor...



Bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Esila Kent'te kalan az sayıda konut için kaçırılmayacak fiyat avantajları devam ediyor. 90 metrekare alana sahip 1+1 daireler 99 bin TL'den satışa sunulurken, 2+1'ler 149 bin, 3+1'ler ise 199 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip. Öte yandan bankalarla yapılan anlaşmalar çerçevesinde piyasanın çok altında kredi faiz oranlarına sahip ödeme seçenekleri sunuluyor.


Geniş sosyal donatılarla 5 yıldızlı otel konforu


Şubat 2014'te yaşamın başlayacağı Esila Kent'te, 36 bin metrekare üzerine konumlandırılmış 6 blok ve 420 daireden oluşuyor. Beş yıldızlı otel konsepti ile hazırlanan proje, sosyal olanakları ile 'tatil gibi bir yaşam' sunuyor. Havuz, spor salonu, çocuk kulübü, güzellik merkezi, türk hamamı, sauna, spa, oyun sahası, kat bahçesi, yürüyüş alanı ve çok amaçlı salonun yer aldığı Esila Kent, 724 güvenlik sistemine sahip.


İkinci etaba başlandı


Konutların yanı sıra 40 adet ticari ünitenin de yer aldığı, Esenyurt Devlet Hastanesi’nin karşısında konumlanan  Esila Kent  projesinde ikinci etabın da yapımına başlandı. 2015'de tamamlanması planlanan ikinci etapta tamamı 2+1 dairelerden oluşan ikinci etapta toplam 327 konut bulunacak.


Telefon: Tel: (212) 854 32 36

Web adresi: www.esilakent.com



projeye sor



Geri Dön