Genel

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaşanı yitiren  eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’de yer alan Zigana Oteli 250 milyon euroya  satışa çıkarıldı.

MEHMET ALİ YILMAZ'IN ÇEŞME'DEKİ OTELİ SATILIYOR!

Trabzonspor Onursal Başkanı ve eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul’da evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle geçtiğimiz haftalarda yaşamını
yitirmişti. İş insanı Yılmaz’ın Çeşme’de bulunan Zigana Otel’i satışa çıkarıldığı iddia edildi.

ZİGANA OTEL 250 MİLYON EUROYA SATILIYOR

Takvim Gazetesi’nden Ufuk Özcan’ın haberine göre, Çeşme'nin en değerli arazisi içinde deniz kıyısında 100 dönüm, 102 odalı 65 villadan oluşan dev kompleks 250 milyon Euro'ya yani yaklaşık 8 milyar Türk lirasından fazla bir rakama satışa çıkarıldı.

 

2019 YILINDA 200 MİLYON LİRAYA SATIŞA ÇIKARILMIŞTI!

Tek-Art Holding, 2019 yılında 200 milyon Euro'ya Alaçatı Zigana Resort'u 200 milyon euroya satışa çıkarmış ancak otel o günlerde satılamamıştı. O dönem Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti.

Daha önce duyurulan; şirketimiz aktifinde bulunan İzmir-Alaçatı'da bulunan 167 odalık (96 Standart oda, 6 Suit oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-) Resort Zigana Alaçatı Hotelin satılması konusundaki çalışmalar halen devam etmekte olup, henüz ortakların bilgisine sunulabilecek bir gelişme olmamıştır." ifadeleri yer aldı. 

İLK MİSAFİRLERİNİ 2017'DE AĞIRLADI!

Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Tek-Art Holding bünyesindeki Alaçatı Zigana Resort, 96 standart, 6 suit, 65 apart villa tipi ünite olmak üzere toplam 167 odası bulunuyor. 80  bin 966 metrekare yüzölçümüne sahip otel, ilk misafirlerini 2017'de ağırlamaya başlamıştı.

Geçen sene tam olarak faaliyete başlayan tesis açık ve kapalı havuzlara sahip. 500 metre uzunluğunda sahil şeridi olan Alaçatı Zigana Resort’te futbol başta olmak üzere bir çok spora yönelik aktivite alanları da bulunuyor.

Alaçatı’nın en büyük ayrıca 7 yıldızlı tatil imkanı sunan komplekste su sporlarına yönelik çalışmalar dikkat çekiyor. Avrupa’nın en büyük Spa’larından birine sahip Alaçatı Zigana Resort, özellikle gurme restoranlarıyla dikkat çekiyor.

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı!