03 / 05 / 2024

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş’ye yeni katılan danışmanlar,(YTÜ-SEM) iş birliği ile hazırlanan Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı.



2003 yılından beri sektörde faaliyet gösteren Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, YTÜ-SEM iş birliği ile her iki kurumun bilgi ve tecrübeleriyle hazırlanmış eğitim programı sayesinde sektöre verdiği eğitim desteğini sürdürüyor. 5 gün toplam 34 saat  süreli programı başarıyla tamamlayan katılımcılar YTÜ-SEM lisanslı Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı sertifikası  alıyorlar.

 

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş . ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitim programının  8.grup eğitimi  09-13Mayıs  tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü'nde gerçekleşti.

Eylül 2013 de başlayan bu eğitim programı sayesinde bugüne dek   130 danışman ve danışman adayı , sertifikalarını  alarak iş hayatına katıldılar.


Gayrimenkul ve Kentsel Dönüşüm Hukuku

İmar Mevzuati Ve Belediye

Gayrimenkul Değerleme Yöntemleri

Etkili Ve Güzel Konuşma

İletişimde Beden Dili

Gayrimenkul Satiş Teknikleri

Kişisel Marka Oluşturma

Gayrimenkul Pazarlama

Müşteri İlişkileri Yönetimi

Liderlik Ve Takim Çalişmasi

İletişim,Müzakere Ve Stres Yönetimi 

Konularının işlendiği eğitim programını tamamlayan danışmanlar ,Eskidji Gayrimenkul bünyesinde başarılı işlere imza atmak üzere, profesyonel iş hayatına donanımlı bir şekilde başlangıç yapıyorlar.


Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Mustafa ACAR  “Gayrimenkul sektöründe verilen hizmet kalitesinin çok daha iyi noktalara çıkarılması ve bu konuda donanımlı danışman kadrolarının yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu amaçla Yildız Teknik Üniversitesi ile yapılan bu işbirliğinin sektör için de büyük açılımlar getireceğinin altını çizdi"


Geri Dön