28 / 04 / 2024

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...



Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı için gerçekleştirilen ihaleyi kazanan müteahhit Hüseyin Dinç, Anadolu Ajansı muhabiri Selçuk Kızıldağ'a projeyle ilgili açıklama yaptı. Dinç anlaşma gereği 90 günde tamamlanması gereken yıkımı daha erken bitirmeyi planladıklarını söyledi.

Eskişehir Atatürk Stadı nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Dinç, stadın yıkım ihalesine çocuğunun baskısıyla girdiğini söledi. Dinç sözlerine şöyle devam etti; "Oğlum, babam ve ben fanatik bir Eskişehirspor taraftarıyız. Oğlum ihalenin olacağını öğrenince, 'Baba bu ihaleyi kesinlikle al' dedi. İhaleyi en fazla fiyatı vererek, açık artırmada aldık. Çok anılarımız geçti burada. En azından kendi tarihimizi kendimiz yıkalım dedik." 

"Millet bahçesi' projesi Eskişehir'e prestij kazandıracak"

Yıkılan stadın yerine millet bahçesi yapılacak. Dinç projeyle ilgili şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle Eskişehirli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yıkım çalışmalarına başladık. İnşallah 90 günden daha önce çalışmamızı bitirip, projenin yapımına hazır hale getireceğiz. Türkiye'de 'millet bahçesi' projesinin ilk durağı Eskişehir. Bu anlamda önem arz ediyor. Eskişehir'e nefes aldıracak bu proje gerçekten heyecan verici." 


Geri Dön