Genel

Eskişehir'de icradan satılık 10 konut! 150 bin TL'ye!

Eskişehir 1. İcra Müdürlüğü; Eskişehir ilinde yer alan 10 konutun satışını gerçekleştirilecek. 10 konutun ihalesi 28 Mart 2011 günü yapılacak...

Verilen ilan şu şekilde;  

1.Taşınmaz: Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 1 de yer alan taşınmazın 1.katında 2 nolu bağımsız bölüm aeskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana ' taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 1 -kat 2 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 1.katında yer almaktadır, i 60,00 m2 alanlı,giriş,saIon,3 oda,mutfak,banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.Ü®ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana.mutfak tezgahı ve dolapları mevcut,tavanlar kartonpiyerli,asansörlü,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sınıfı,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.0OO,OO-TL'dir.

2.Taşınmaz: Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 1 1 de yer alan taşınmazın 1.katında 3 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah. İ07 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında l.kat 3 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 1 .katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,salon,3 oda,mutfak,banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odalarm taban kaplaması laminant parkedir.Ü®ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutiak tezgahı ve dolapları mevcut,tavanlar kartonpİyerli,asansörIÜ,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sınıfı,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TL'dir.

3.Taşınmaz: Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 2.katında 4 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah. 107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 2.kat 4 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 2.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,salon,3 oda.mutfak.banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.Ü®ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutfak tezgahı ve dolapları mevcut,tavanlar kartonpiyerli.asansörlü.dogalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.Kıymeti 150.00O,00-TL'dir.

4.Taşınmaz:     Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 2.katında 5 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 2.kat S nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 2.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,salon,3 oda,mutfak,banyo ve vvc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.iç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana.mutfak tezgahı ve dolaptan mevcut.tavanlar kartonpiyerli,asansörlü,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sınıfi,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TLdir.

5.Taşınmaz:       Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 3.katında 6 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 3,kat 6 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir .Borçtu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 3.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,salon,3 oda.mutfak,banyo ve vvc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.iç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutfak tezgahı ve dolapları mevcut,tavanlar kartonpiyerli,asansörlü,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sınıfÜ®,komımu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TLdir.

6.Taşınmaz: Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 3 .katında 7 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 3.kat 7 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 3.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanh,giriş,salon,3 oda,mutfak,banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odalarm taban kaplaması laminant parkedir.Ü®ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutfak tezgahı ve dolaptan mevcut,tavanlar kartonpiyerli,asansörIÜ,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sımfı.konumu.arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TL dir.

7.Taşınmaz: Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 4.katında 8 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazan ilçesi Karacahuyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 4.kat 8 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 4 .katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş, salon,3 oda,mutfak,banyo ve vvc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacım taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.Ü®ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutfak tezgahı ve dolaplar mevcut,tavanlar kartonpiyerli,asansörlU,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazın yapı sınıfi,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.O00,00-TLdir.

8. Taşınmaz:Eskişehir, Gündogdu mah.Borsa cad.No: 11 de yer alan taşınmazın 4.katında 9 nolu bağımsız bolüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazarı ilçesi Karacahüyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alam 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 4.kat 9 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 4.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,salon,3 oda,mutfak,banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.lç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,rautfak tezgahı ve dolapları mevcut, tavanları kartonpiyerli,asansörlu,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır.Taşınmazm yapı sımfi,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TLdir.

9.Taşınmaz ; Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No; 11 de yer alan taşınmazın 5.katında 10 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazarı ilçesi Karacahüyük mah.107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alam 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 5.kat 10 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtiliyor.Borçiu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 5.katında yer almaktadır. 160,00 m2 alanlı,giriş,saIon,3 oda.mutfak.banyo ve wc mahalHdir.Oiriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban, kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.!ç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana,mutfak tezgahı ve dolapları mevcut,tavanlar kartonpiyerIi,asansörlü,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır .Taşınmazın yapı sıntfi,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000.00-TL dir.
 
10.Taşınmaz : Eskişehir Gündogdu mah.Borsa cad.No; 11 de yer alan taşınmazın S.katında 11 nolu bağımsız bölüm meskendir.Tapuda Eskişehir ili Odunpazarı ilçesi Karacahüyük nıah. 107 ada 20 parselde kayıtlı parsel alanı 1468,00 m2 ,ana taşınmaz cinsi arsa kat irtifakında 5.kat 11 nolu bağımsız bölüm 2/40 arsa paylı mesken olarak belirtilmektedir.Borçlu taşınmazda tam hisseye sahiptir.

Mesken zemin+7 katlı betonarme yapının 5.katmda yer almaktadır. 160,00 m2 aIanlı,giriş,salon,3 oda,mutfak,banyo ve wc mahallidir.Giriş kapısı çelik iç kapılar Amerikan pres ahşap doğrama giriş mutfak ve ıslak hacim taban kaplaması seramik salon ve odaların taban kaplaması laminant parkedir.tç duvarlar alçı sıva üzeri saten badana.muffak tezgahı ve dolapları mevcut.tavanlar kartonpiyerIi,asansörlü,doğalgaz kombili meskenin elektriği ve suyu mevcuttur.

Mesken şehir merkezine yakın mesafede belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır. Taşınmazın yapı sının,konumu,arsa payı,yıpranması,çevre ile olan bağlantısı ve piyasa alım satım rayiçleri dikkate alındığında kıymeti 150.000,00-TLdir.

İmar Duromu:lmar planında ayrık nizam sekiz kat (5.00 yan bahçe)-(Taks:0.30-Kaks:2.4ö) ve ayrık nizam dört kat (3.00 m yan bahçe)-(Taks:0,30-Kaks: 1.20) mesken sahasına isabet etmektedir.Ticaret bölgesidir.

Satış şartları :

1 — Gayrimenkullerden;

Birinci gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 10.00-10.10 arasında;
İkinci gayrimenkulun satışı 28/03/2011   günü saat 1O.20-1O.3O arasında;
Üçüncü gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 1O.40-1O.50 arasında;
Dördüncü gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 11.00-11.10 arasında;
Beşinci gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 11.20-11.30 arasında;
Altıncı gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 11.40-11.50 arasında;
Yedinci gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 13.40-13.50 arasında;
Sekizinci gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 14.00-14.10 arasında;
Dokuzuncu gayrimenkulun satışı 28/03/2011       günü saat 14.20-14.30 arasında;
Onuncu gayrimenkulun satışı 28/03/2011 günü saat 14.40-14.50 arasında;

Eskişehir Adliye Sarayı zemin kat 2 nolu müzayede masasında açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60*ım ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla 07/04/2011 günü yukarıda tayin edilen saatlerde aynı yerde artırmaya çıkarılacaktır.Bu arttırmada da bu miktar elde edilmemişse gayrimenkul sonunda en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir.şžu kadar ki;artırma bedelinin malın tayin edilen kıymetinin %40*mı bulmasını ve satış isteyenin alacağına rüçham olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka,paraya çevrilme ve paylaştırma masrafların geçmesi lazımdır.Böyle fazla bedelle alıcı çıkmadığı takdirde satış düşecektir.

2  - Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20*si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere sure verilebilir.Tellaliye resmi,damga vergisi,tapu harç ve masrafları, %18 KDV. Alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tapu satım harcı satış bedelinden ödenir.

3   —Satış bedeli hemen veya verilen müddet içinde ödenmezse, 1İK 133.madde gereği ihale feshedilir.İki ihale arasındaki farktan ve temerrüt faizinden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

4   — İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit, olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

5   — ihaleye katıhp,daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farkı ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır.İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

6   — şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örnegi gönderilebilir.

7   — Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 20O9/8821   E. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

8  -Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup,adrese tebligat yapılmaması veya adresleri bilinmeyenlerinde
yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.
Dosya No: 2009/8821E.