26 / 10 / 2024

Eskişehir'e 184 konutluk yeni proje! Mihrimah Konutları için start verildi!

Eskişehir'e 184 konutluk yeni proje! Mihrimah Konutları için start verildi!

Zagutoğlu Grup ve Sağlık-Sen Eskişehir işbirliği ile Eskişehir'de hayata geçirilmesi planlanan Mihrimah Konutları için start verildi. 184 konuttan oluşa proje Eskişehir’in en yeşil sitesi olacak.




Eskişehir’de 53 yıllık ticari deneyime sahip Zagutoğlu Grup ve Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi 184 konutluk Mihrimah Konutları için kolları sıvadı.

Mihrimah Konutları’nın birinci etabına Ihlamurkent Mahallesi’nde başladı. 25 bin metrekare alanda inşa edilen projede 184 konut yer alacak. 

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi ile işbirliği yapılan konutlar Eskişehir’in en yeşil sitesi olacak. Mimar İsmail Atıcı’nın liderliğinde, Zagutoğlu Grup güvencesiyle modern bir yaşam alanı kuruluyor.

Mihrimah Konutları, modern mimari anlayışıyla planlanmış nitelikli ve kullanışlı 3 tip (2+1, 3+1 ve 4+1) daire seçenekleriyle satışa çıktı. 

Eskişehir e 184 konutluk yeni proje! Mihrimah Konutları için start verildi!

MİHRİMAH KONUTLARI SOSYAL ALANLAR NELER?

Yüzde 70 oranında yeşil alan olarak tasarlanan proje içerisinde çocuk parkları, yürüyüş yolları, oturma alanları, kamelyalar, futbol ve basketbol sahaları, özel güvenlik, her daireye özel kapalı ve açık otoparklar ayrıca bay bayan ayrı 12 ay hizmet veren kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, fin hamamı, türk hamamı kapsayan sosyal tesis merkezi yer alıyor. 

BEŞ YILDA 1000 KONUT HEDEFİ

Çocuklar için güvenli ve yemyeşil bir alan sunacak olan Mihrimah Konutları sosyal tesisi, havuzu ve her ayrıntısı planlanan yaşam alanlarıyla ayrıcalıklı sakinlerini bekliyor. Zagutoğlu Grup, Ihlamurkent ve Vadişehir’de beş yılda 1000 daire üretmeyi hedefliyor.

Karmall Kule Kartal’da 14 milyon TL’ye 2+1! Haziran 2026'da teslim!

Ağaoğlu Life’ta 3.7 milyon TL’ye! Yüzde 20 peşinat ve 0 faiz fırsatıyla!

Geri Dön