05 / 05 / 2024

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.



Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Günsür tarafından kuruldu.

Eslema Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL 1- Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri yapmak 2- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 3- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. HAYVANCILIK 1- Her türlü canlı hayvan toptan ve perakende almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2- Besicilik ve hayvan üretimi, yetiştiriciliği yapmak. 3- Kedi, köpek, her türlü kuş, kaplumbağa, timsah, yılan, kertenkele, bukalemun gibi tüm evcil ve evcil olmayan hayvanları yetiştirmek, çoğaltmak, 4- Her türlü evcil ve evcil olmayan hayvanlarla ilgili hayvan yemi, aksesuarları, kuş kafesi ve tüm ihtiyaçlarını, muhteva eden emtia ve mamulleri toptan ve perakende olarak alıp satmak, ithalatı ve ihracatını yapmak. 5- Hayvanlarla ilgili pansiyon, çiftlik, hastane, barınma evleri açmak ve organizasyonunu yapmak. 6- Her türlü akvaryum ve akvaryum malzemeleri, akvaryum balığı, balık yemi, akvaryum için gerekli olan hava motoru, akvaryum kumu, akvaryum için su ısıtıcısı, akvaryum süs ve aksesuarlarını toptan ve perakende olarak alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. ÜTÜ PAKET 1- Her nevi tekstil ve tekstil ürünleri ile deri ürünleri, her nevi kumaş örme iplik elyaf her türlü iç ve dış giyim mamul ve ham maddelerinin ütülenmesi, paketlenmesi ve ütü paket işlemlerinin yapılması ve fason İşçiliğin dışarıya yaptırılması. 2- Her türlü elbise, çamaşır, perde, halı, çarşaf, yorgan, masa örtüsü ve tekstil ürünlerinin kuru temizleme, yıkama, taşlama, boyama, ütüleme paketleme ve kolalanmasını yapmak. 3- Her cins giyim eşyalarına ait yakaların pres, ütü işçiliğini yapmak, yaptırmak, fason ütüsünü yapmak, bunlara ait elyaf ve tamamlayıcı maddelerin kesimini, kalıplarını ve pres ve paketleme işlerini yapmak. 4- Her nevi ütü paketleme ve her türlü kuru temizleme işleri yapmak. 5- Her türlü ütü paketleme tesislerinin kurulması ve işletilmesi. 6- Her türlü giyim eşyasının ilik, düğme işini yapmak ve yaptırmak. 7- Her türlü ütü paketleme işlerinin yapılabilmesi için ütü paketleme fabrikaları kurulması, kurdurulması, montajının yaptırılması.


Geri Dön