28 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...



Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları hakkında bilgi vermeden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy lokasyonunda inşa edilen proje 6 bloktan meydana geliyor. 


Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen Essenora Evleri 160 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede anahtar teslimlerinin Haziran 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. 


Essenora Konutları fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede 758 konut, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

0 peşinat, 0 faiz, 0 banka kredisi ve 0 kefil imkanıyla daire sahibi olunabilen Gaziosmanpaşa Essenora'da yüzde 25 peşinde yüzde 3, yüzde 50 peşinde yüzde 7, tamamı peşinde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


Essenora Küçükköy'de çocuk oyun alanları, sauna, cafe - restoran, mini spor alanları , buhar odası, kapalı otopark, iki adet yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Essenora Gaziosmanpaşa nerede?

Ulaşım: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 


Küçükköy Essenora satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön