28 / 04 / 2024

Essenora teslim tarihi!

Essenora teslim tarihi!

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde konutlardan oluşan ve İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı projesi olarak hayata geçirilen Essenora teslim tarihi...



Yimta İnşaat, Enga, Atik ve Akın İnşaat ortaklığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa tipinde konutlardan oluşan proje ulaşım açısında çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. 


Essenora projesi, TEM'e çok yakın mesafede konumlandırılıyor. Proje, Türkiye'nin ilk Tematik eğlence Parkı Vialand'a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Havuz, otopark, fitnes, sauna, yeşil alan, peyzaj alanı, çocuk oyun alanı, çocuk parkı, spor merkezi ve benzeri alanların bulunduğu  Essenora  projesi 18 ile 28 katlar arasında değişen 5 bloktan oluşuyor. Projede ayrıca müstakil villalar da yer alıyor. Projedeki villaların teras bahçeleri bulunuyor. 


Essenora Evleri'nde ruhsat alındı. İnşaat çalışmalarına 1 ay öncesinde başlanan Essenora projesinde toplamda 750 konut yer alıyor.


Essenora projesinde bir çok ödeme alternatifi bulunuyor. Projede ister peşin, ister firma ve banka bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor.


Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yıkımlar başladıktan sonra inşasına başlanan Essenora kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.


Essenora teslim tarihi!


İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi.


Yimta İnşaat Essenora iletişim;


Yimta İnşaat Essenora Telefon: 444 8 344

Yimta İnşaat Essenora Web: www.essenora.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön