Otomobil

Estetiği ve teknolojisiyle adeta büyüleyen BMW 2 Serisi’ne zam geldi mi?

Hayalinizdeki tasarım ve özelliklerine sahip BMW 2 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu. BMW, yaptığı açıklamayla 2 Serisi de dahil olmak üzere tüm modellerinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu. BMW 2 Serisi’ne sahip olmak isteyenler, BMW’nin bu modeline zam yapıp yapmadığını arama motorlarında araştırıyor

Tasarımı, estetiği, son model teknolojisiyle otomobil almak isteyenlerin adeta hayallerini süsleyen BMW 2 Serisi’nin yeni fiyatı merak ediliyor. BMW 2 Serisi’ne sahip olmak isteyenler, BMW’nin bu modeline zam yapıp yapmadığını arama motorlarında araştırıyor. Peki, BMW 2 Serisi’ne zam geldi mi? Yeni fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

BMW 2 Serisi modelleri tipik BMW sürüş keyfini kompakt araç segmentine taşıyarak sürüş zevkini resmen ikiye katlıyor.



Bu aracın, kompakt sınıfa cesur bir karaktere sahip sil baştan bir otorite getiriyor. İddiasını gözler önüne seren en önemli özelliği ise taviz vermeyen ve performans odaklı estetiği. Yüksek teknolojisi ve mükemmel sürüş dinamikleriyle beraber BMW 218i ve 216d Gran Coupé diğer araçlardan kolay bir şekilde ayrılıyor ve kendi yolunu çiziyor.

Peki, BMW 2 Serisi'nin öne çıkan detayları ve teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı kaç TL? İşte merak edilenler...

BMW 2 SERİSİ GRAN COUPÉ’NİN DIŞ VE İÇ TASARIMINDA ÖNE ÇIKANLAR

Bu aracın ayırt edilir ön dizaynında çerçevesiz kapılardan başlayarak hafif eğimli tavan çizgisi boyunca devam eden ve LED stop lambalarının yer aldığı arka bölüme kadar şıklık, gösterişle bir araya geliyor. İç tasarım, özel ayrıntıları, yüksek kaliteli malzemeleri, istendiği zaman tümüyle dijitalleşebilen kokpiti ve her biri 10,25 inç boyutundaki merkezi ekranları ile beraber sizi adeta büyüleyecek. Bunun yanı sıra, panoramik cam tavan gibi özellikler sportif iç tasarıma olağanüstü bir ferahlık duygusu katıyor.

BMW 2 SERİSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BMW 2 SERİSİ FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Haziran 2023 tarihinde saat 03.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.63 Türk Lirası, Euro 25.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1478 Türk Lirası değerindedir.

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!