Genel

Eston şžehir 5. Kısım inşaatı başlıyor!

Birçok inşaat projesinin hızla devam ettiği, 25 bin yeni konutun daha yapılacağı Bahçeşehir"de Eston şžehir, farklı projesiyle cazibe merkezi oluyor

Birçok inşaat projesinin hızla devam ettiği, 25 bin yeni konutun daha yapılacağı Bahçeşehir"de Eston şžehir, farklı projesiyle cazibe merkezi oluyor. Eston şžehir"in maksimum 4 kattan oluşan yatay yapılanması ve her evin kendine ait bahçe kullanımı, bölgenin en büyük bahçeli ev projesi olmasını sağlıyor. Tamamı villalardan oluşacak Eston şžehir projesinin 5. kısım yeni yerleşim düzeninde, yeni tip evler bulunacak. 54.399 metrekarelik geniş arazi üzerinde 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere toplamda 87 konut yapılacak. Fiyat avantajıyla da öne çıkan Eston şžehir 5. kısımda ortalama metrekare fiyatları 3250 TL olacak. 5. kısım inşaatına da yakında başlanacak olan Eston şžehir, yeni kısmında birçok ayrıcalığı bir araya getiriyor. 54 bin 399 metrekarelik arazi üzerinde 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere sadece 87 konutun yapılacağı Eston şžehir"in 5. kısmı, sakinlerine bir yaşam alanından çok daha fazlasını sunuyor.

Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, œşžu anda Eston şžehir"in 1. ve 3. kısımlarında 500 aile yaşıyor. Sakinlerimizin beklentilerini, Eston Yapı deneyimiyle değerlendirip, 5. kısım planını bu doğrultuda geliştirdik. Projemizin 5. kısmı tamamen villa projesi ve yeşil alan bakımından oldukça zengin olacak. Geniş bahçelerin bulunduğu kısımda, müstakil villaların bahçe alanı 250 metrekareden başlayacak. Bahçelerdeki kot farkından dolayı, tema bahçeleri yapma imkanı olacak diyerek, projedeki yenilikleri özetliyor.
4000 metrekare nitelikli yeşil alanın bulunacağı Eston şžehir 5. Kısım"da 1065 metrekarelik açık ve kapalı sosyal tesis alanı da yer alacak. Fitness salonu, soyunma odası ve kafeden oluşan tesisin yanı sıra açık fitness alanı, yürüyüş-koşu parkı, basketbol oyun sahası, oyun alanı bulunan projede 340 metrekarelik geniş bir yüzme havuzu da olacak.
Hürriyet