Genel

Eston şžehir 5. kısımda 80 villaya kış bahçesi eklendi!

Eston şžehir, 5. kısmında evlerini makyajlayarak bambaşka bir görünüme kavuştu. Tamamı villalardan oluşan projede yer alan 40 ikiz villadaki 80 konuta ahşap kaplamalar, cam korkuluklar ve kış bahçeleri eklendi

Bahçeşehir"in orijinal şehir planlamasına sadık kalarak yatay yaşam konseptiyle gerçekleştirilen Eston şžehir, 5. kısmında evlerini makyajlayarak bambaşka bir görünüme kavuştu. Tamamı villalardan oluşan projede yer alan 40 ikiz villadaki 80 konuta müşterilerden gelen talepler doğrultusunda ahşap kaplamalar, cam korkuluklar ve kış bahçeleri eklendi.

Eston Yapı tarafından Bahçeşehir"de gerçekleştirilen 5. kısımda 54 bin 399 metrekarelik arazi üzerinde gerçekleştirilen 7"si müstakil villa, 40"ı ikiz villa olmak üzere toplamda 87 konutun 80"inde bir takım değişikliklere gittiklerinin altını çizen Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, œEston şžehir"in maksimum 4 kattan oluşan yatay yapılanması ve her evin kendine ait bahçe kullanımı, bölgenin en büyük bahçeli ev konseptine sahip projesi olmasını sağlıyor. Bizde evlerin dış mimarilerinde yenilikler yaptık. Ahşap kaplama ve cam korkuluklar kullanıyoruz. Tüketici isteklerini ön plana çıkartarak kış bahçeleri yarattık. Geniş bahçelerin bulunduğu 5. kısımda, müstakil villaların bahçe alanı 250 m ²"den başlıyor diyerek sözlerini bitirdi.