Konut

Eston Şehir´de 169 bin TL´ye!

Eston Şehir´de 3. Mahalle ve 4. Kısım adı verilen bölümlerde satışlar devam ediyor

Eston Yapı'nın 2006 yılında Bahçeşehir´de hayata geçirmeye başladığı Eston Şehir projesinin tamamı 2017 yılında bitecek. Toplam 2800 bahçeli evden oluşması planlanan proje, özellikle bahçeli evler ve yatay yaşam konsepti ile çevredeki diğer projelerden ayrışıyor.

3. Mahalle, 4 katlı apartman dairelerinden ve müstakil triplekslerden oluşuyor. Mayıs 2011´de teslim edilmesi planlanıyor.

4. Kısım ise katlı villalardan meydana geliyor. 2011 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Eston Yapı, 2006 yılında Bahçeşehir´in yüzünü değiştirecek yepyeni bir projeye başladı. Tamamı 2017 yılında bitecek, toplam 2800 bahçeli evden oluşması planlanan proje, özellikle bahçeli evler ve yatay yaşam konsepti ile çevredeki diğer projelerden ayrışıyor.

Eston Yapı, müşterilerden gelen talepler ve bugüne kadar gerçekleşen satışlardan yola çıkarak 4. Kısım Evlerini, tüketicileri tarafından en fazla tercih edilen KV (katlı villa) tipi villalardan oluşturdu. 10 bin metrekare alanda toplam 32 villa olarak planlanan kısım, konumu itibari ile de ayrıcalığa sahip. Eston Yapı arazinin avantajını kullanarak evleri birbirinin önünü kesmeyecek şekilde inşa ediyor. 3+1 olarak planlanan katlı villaların büyüklükleri alt dublekslerde 162 metrekareyken üst dublekslerde 165 metrekare olarak değişiyor. Her biri birbirinden bağımsız girişe sahip 2 katlı villalarda 4 farklı aile yaşayabiliyor. Katlı villalarda geniş mutfak ve bahçe alanları dikkat çekiyor. 4. Kısım katlı villa fiyatları 488 bin TL'den başlıyor.

4. kısımdaki katlı villalarda duşakabin, giyinme dolabı, ankastre ürünler (Tezgahüstü Ocak, Yarı Ank. Bulaşık Makinası, Ank. Fırın, Ank. Mikrodalga, Davlumbaz), doğal ahşap kaplama kapı, bahçelerde otomatik sulama sistemi, ortak banyoda küvet veya büyük duş yer alıyor.

Geniş bahçeli, iki araçlık otoparkı, spor olanakları, sosyal donatıları ve çağdaş yaşam alanları olan Eston Şehir´de 1+1'ler 169 bin ile 192 bin TL´den başlıyor. Minimum yüzde 25 peşinatla 120 aya yüzde 0.96 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

0 212 691 55 01

www.estonsehir.com

estonsehir@eston.com

Projeden görüntüler için tıklayınız...