28 / 04 / 2024

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.



Estonşehir Koru projesi Polatyol imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe katı, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

215 dönüm alan üzerinde inşa edilen Estonşehir Koru projesinde, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı mevcut.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinde ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’ gibi konut alternatifleri yer alıyor. 

Estonşehir Koru da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 


Teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanan Polatyol Estonşehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler ayrıca 60 ay vade imkanından da faydalanabiliyor. 

Konumuyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru projesi TEM Otoyolu'na 5 kilometre D-100 Otoyolu'na 12 kilometre, İstanbul Havalimanı Bağlantı Yolu'na 4 kilometre, mesafede inşa ediliyor.

Nefes aldıran meydanların da yer aldığı Eston Şehir Koru projesinde ayrıca  gölet, sosyal tesisler, korular, meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları da mevcut.


Web: https://www.estonsehirkoru.com/

Telefon: 444 86 16

 

Alpiş Laden House'ta lansman kampanyası başladı! Yüzde 20 peşinatla 84 ay vade!

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Kekliktepe'de 0 faizle 24 ay vade fırsatı! Teslimler 2025'te!


Geri Dön