Perakende

Et fiyatlarındaki indirimin son günleri! Tarım Kredi'den çılgın indirim! 

Et fiyatlarındaki indirim kampanyası sona eriyor! Belirli bir süre boyunca uygulanan dev indirim, artık son günlerini yaşıyor. Kampanya sona ermeden önce fırsatı kaçırmamak için hızlı davranmanız gerekiyor. Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanan indirimler sayesinde vatandaşlar bol bol et tüketebildi

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte alınan kararlar neticesinde et fiyatlarında sabitleme yapılmıştı. Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanan indirimler sayesinde vatandaşlar bol bol et tüketebildi. Ancak, indirimlerin sona ermesiyle birlikte, reyonlarda yer alan et ürünleri için son günlerde 3-5'li alımlar yaparak stok yapmaya çalışan vatandaşlar için zor bir dönem başlıyor.

ET KAMPANYASINDA SON GÜNLER

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, et fiyatlarının daha uygun seviyelere çekilmesi için önemli kararlar alındı. Et ve Süt Kurumu tarafından uygulanan fiyat sabitleme politikası, tüm vatandaşların daha ucuz et tüketebilmesini sağladı ve bu nedenle et satışı yapılan marketlerde yoğun bir talep oluştu.

Özellikle piyasada yer alan et fiyatlarının 300 lirayı aşması, etin lüks bir gıda maddesi haline gelmesine neden olmuştu. Ancak, fiyat sabitleme kararı sayesinde et fiyatları yarı yarıya düşerek daha erişilebilir hale geldi. Bu girişim, İstanbul PERDER gibi birçok önde gelen kurumun da katılımıyla ülkenin her yerinde kolaylıkla ulaşılabilir hale getirildi.

ET VE KIYMA FİYATLARI YARI YARIYA DÜŞTÜ

Tarım Kredi Marketleri (TKM) ve Et ve Süt Kurumu (ETSK) iş birliği ile başlatılan kampanya ile yarı fiyatına et satışı yapılması kararı alındı. Bayram süresince ihtiyaçlarını karşılamak için marketlere akın eden vatandaşlar, indirimli fiyattan 3-5 kilo et alarak stok yapmaya başladı.

Kampanya kapsamında marketlere 600 ton et gönderilerek fiyatların sabitleneceği açıklandı. Kıyma fiyatı 140 TL, kuşbaşı et fiyatı ise 150 TL'de sabitlenecek. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan kampanya, et tüketimini kolaylaştıracak ve vatandaşların et ihtiyacını uygun fiyata karşılamasına yardımcı olacak.

REYONLARDA ET KALMADI

Et fiyatlarının sabitlenmesi kararı, Ramazan ayı boyunca vatandaşların uygun fiyata et tüketmesine imkan sağladı. Marketlerdeki et reyonlarındaki fiyatların düşmesi, vatandaşları marketlere akın ettirdi. Milyonlarca vatandaşın faydalandığı kampanya, ekonomik kriz dönemlerinde bir nefes gibi geldi.

Kampanya sayesinde vatandaşların omuzlarındaki yük azaldı ve uygun fiyata et temin etmek mümkün hale geldi. Et reyonları hızla dolup boşalırken, birçok vatandaş ucuz et bulamama korkusuyla buzluklarını etle doldurdu.

Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
Altın fiyatlarında tarihi zirve geldi! Her düşüş yükselişin habercisi! Bu rakamı duyan kulaklarına inanamayacak!
Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz!