Yeni Projeler

Etiler Petrol Sitesi'ni QT Holding dönüştürecek!

Etilerde Petrol Sitesinin Kentsel Dönüşümü, merkezi İstanbul’da bulunan QT holding tarafından gerçekleştirilecek. İstanbul merkezli QT holding, 25 yıldır yatırım bankacılığı yapmış olan Katarlı Prof. Abdullatif AL MEER tarafından yönetilmektedir.

Prof. AL MEER, Dünya’nın çeşitli bölgelerinde yatırım projelerinde yer almış olup projeleri arasında Londra’da bulunan Avrupa’nın en yüksek ve prestijli binası olan Shard of Glass da yer almaktadır. İcra Kurulu Başkanı Emin Gölönü liderliğinde uluslararası alanda tecrübeli profesyonel bir ekip tarafından yönetilen QT Holding ve alt şirketi QT Real Estate İstanbul’un kalbinde Etilerde yer alan Petrol Sitesi’nde Kentsel Dönüşüm projesini hayata geçirmeye hak kazandı. Yeni Projede rezidans, ev, iş yerleri ve ticari mekânlar bulunuyor.


İstanbul’da depreme karşı riskli durumda bulunan ve yaklaşık 50 sene önce inşaa edilen Etiler’deki Petrol Sitesi, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, uluslararası projeleri ile dünyada isim yapan QT Holding tarafından yenileniyor.


http://qtholding.co/

Tel: 0212 358 38 90