Turizm

Etstur 2014'te 290 bin kişiye erken rezervasyon hizmeti vermeyi hedefliyor!

Yılı 740 bin misafirle kapatma planları yapan Etstur, erken rezervasyonda da çıtayı yükseltti. Hedef yeni dönemde 290 bin kişiye ‘erken’ hizmet vermek. Firma ciroda yüzde 30 büyüdü...

Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Bu yıl, dönem başındaki hedefimiz, (yurtiçi, yurt dışı, cruise dahil bütün turlarda) 700 bin misafirdi. Hedefin üzerine çıktık. 2013’te kişi sayısında yüzde 21, ciroda yüzde 30 büyüdük. 2014’teki hedefimiz kişi sayısında yüzde 13, ciroda da yüzde 30 büyüme.  Yıl sonunda bütün turlarımızın toplamında 740 bin kişiye ulaşmış bulunacağız. 2013 bizim için başarılı bir yıl oldu. En çok satış yapan 10 tur operatörü arasındaki payımız  %56’ya çıktı” dedi.


NİSANA KADAR SÜRECEK 


Ersoy, 25 Kasım’da başlayan erken rezervasyon kampanyasının nisan ayının sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Ersoy “Erken rezervasyon kampanyamız %45’e varan indirimle başlarken her ay %5’lik oranda azalarak devam edecek. Tatil rezervasyonlarını yaptırmak için fırsat dönemi uzun ve fiyatlar çok avantajlı. Böylece yerlerini garantilemiş olacaklar” diye konuştu. Ersoy’un verdiği bilgiye göre, erken rezervasyon ile tatili tercih edenler, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Erken Rezervasyon Sigortası’ndan yararlanacaklar.


Akşam Gazetesi