Kent Haberleri

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak! Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak

Euro kurunun yönünü belirleyecek olan kritik gelişmeye bir gün kaldı. Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar sonrasında euronun yönü tamamen belli olacak. ECB tarafından şahin tonda mesajlar gelmeye devam ediyor. Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLACAK?

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Bankanın yüzde 76 ihtimalle 50 baz puanlık faiz artışına gitmesi beklenirken, analistler, ABD'deki fiyatlamalara paralel olarak ECB'nin adımlarına yönelik beklentilerin de değişebileceğini aktardı.

EURO NE OLACAK! EURO NE KADAR OLUR?

Yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyen vatandaşlar euro ne olur? Euro ne olacak? Euro ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Bankanın şahin faiz açıklaması, ekonomistleri faizler ile ilgili beklentisi ve şahin mesajların devam edeceğini belirtmesi euro kurunun başta dolar karşısında gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kazanacağına işaret ediyor. 

ECB'nin 16 Mart tarihinde vereceği kararda ilk olarak 50 baz puanlık artışlar ve sonrasında her biri 25 baz puanlık üç adım ile faiz oranlarını üst üste dört kez daha artırması bekleniyor. 

Faizlerin bu  şekilde artması euro kurunda hızlı yükselişlerin olacağını işaret ediyor. Ekonomistlere göre şuanda 1,0687 bandında olan euro dolar paritesinin  1,10, bu seviyeni, kırılması ile de 1,12 bandında çıkması öngörülüyor.

14 Mart euro ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç lira? Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Bugün euro ne kadar oldu? 14 Mart 2023 euro/TL kuru..

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO NE KADAR OLDU? 14 MART 2023 EURO/TL KURU

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru alış fiyatı 20,45 lira, satış fiyatı ise 20,51 lira. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 19,171 liradan alınıp 19,19 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0687 bandında hareket ediyor.

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!