Kent Haberleri

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın! Yukarı yönlü hamlelerine devam eden euro/TL kuru bugün güne yine yükselişle başladı

Euro/TL kuru ve eurodaki son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yukarı yönlü hamlelerine devam eden euro/TL kuru bugün güne yine yükselişle başladı. Yatırımcılar eurodaki yükselişlerin devam edip etmeyeceğini merak edip araştırıyor.

Yatırımcılar ''euro ne olur, euro yükselecek mi, düşecek mi, euro ne kadar olacak,euro alalım mı?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarını aratıyor. Bu kapsamda uzmanların ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den gelen açıklamaları takip ediyor.

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!
 

EURO 12 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yılını ikinci faiz kararını 16 Mart 2023 tarihinde açıklayacak.  Christine Lagarde karar öncesi şahin açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar euronun yönünü şekillendirmeye başladı.

Christine Lagarde ''Daha fazla faiz artışı mümkün'' diyerek 16 Mart'taki faiz kararının şahin tonda olacağını açıkladı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, Mart ayındaki toplantıdan sonra da faiz artırımları yapılmasına devam edeceklerini, faiz artırımlarının gelecek verilere bağlı olacağını aktardı.

Lagarde aynı zamanda, yaptıkları faiz artırımlarının finansal piyasalara yansımasını istediklerini, bankaların faiz artışlarını mevduatlarına yansıtmaları gerektiğinin de altını çizdi. 

Konuşmasında şu konulara değindi. Geçen 3 ayda gerileyen enflasyonun Şubat ayında bir miktar yükseldiğini söyleyen Lagarde, "Fiyat düşüşü istikrarlı değil. Fiyatların aşağı gideceğinden eminiz ancak enflasyon hâlâ çok yüksek. Enflasyonu aşağı getirmek biraz zaman alacak" ifadelerini kullandı.

Tüm gelişmeler sonrasında euro kurunun yükselmesi bekleniyor. Analistler ve uzmanlar euronun yükselişe geçeceğini açıkladı. 

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Euro ne kadar oldu? Bugün euro kaç lira? 3 Mart 2023 euro/TL kaç lira? 

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 3 MART 2023 EURO KAÇ LİRA OLDU?

3 Mart 2023 günü de euro/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru alış fiyatı 20,25 lira, satış fiyatı 20,33 lira seviyesinden değerleniyor. Euro dolar paritesi 1,062 seviyesinde değerleniyor.

Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın

Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak