Kent Haberleri

Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın. Dolar/TL kuru yatay seyrine devame derken euro/TL'de sakinliğini koruyor

Dün açıklanan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra gözler döviz kurlarına çevrildi. Dolar/TL kuru yatay seyrine devame derken euro/TL'de sakinliğini koruyor. Peki euro ne olacak? Euro yükselecek mi?

Euro/TL kurunun ne kadar olacağı, yükselip yükselmeyeceği merak edilip araştırılan konular arasında yer alıyor. Euronun ne kadar olacağına yönelik uzman yorumları ve son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

 Euro ile ilgili Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, bankanın mart ayındaki faiz kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak euronun yönü ile ilgili sinyaller verdi.

Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın...

EURO 19 GÜN SONRA TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, 16 Mart tarihinde açıklanacak olan faiz  “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” dedi. 

Lagarde faiz artırma konusunda kararlarının net olduğunu söyledi. Lagarde, “Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek”  dedi. 

ECB Başkanı, “Uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsü şu anda yüzde 2 civarında olsa da, bu önlemler sürekli izlemeyi garanti ediyor” ifadelerine yer verdi. 

Lagarde'ın ifadeleri doğrultusunda yatırımcıların euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini açıklayan analistler, bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olacağı sinyallerini verdiler.

Euro/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 24 Şubat 2023 euro ne kadar? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...
 

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? 24 ŞUBAT 2023 EURO KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TL KURU

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlarken dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yatay seyrine devam ediyor.  Euro bugün 20.24 liradan alınıp 20,29 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,059 seviyesinde hareket ediyor.

Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları