Kent Haberleri

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın. ECB faiz kararını bugün saat 16:15'te açıklayacak

Euro kurunun yönü bugün Avrupa Merkez Bankası faiz kararından sonra belli olacak. ECB faiz kararını bugün saat 16:15'te açıklayacak. Piyasaların gözü kritik karar çevrilirken Banka, faiz kararı ile ilgili öncen açıklama yaptı ve beklentiler oluşmaya başladı. Peki ECB faiz kararı ne olur? Avrupa Merkez Bankası faizleri artıracak mı? Euro 3 saat sonra böyle olacak. Elinde euro olanlarp gardını alsın.

ECB FAİZ KARARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? ?

Avrupa Merkez Bankası Para politikası faiz toplamtısı takvimi belli oldu. ECB faiz kararının bugün saat 16:15'te açıklayacak.

ECB FAİZ KARARI BEKLENTİSİ ÖNCEDEN BELLİ OLDU!

ECB'nin toplantısında ana konu enflasyon olacak.  Bugün yapılacak toplantıda 25 baz puan artış yapılması bekleniyor. 

Enflasyonun düşüş trendinde olmasına karşılık hala yüksek seviyelerde bulunmasının da "güvercinler" ve "şahinler" arasında tartışmalara sebep olabileceği belirtildi. 

Fed, dün politika faizini beklentilere paraelel olarak 25 baz puan artırarak 16 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5-5,25 aralığına yükseltti.

ECB'nin bugün 25 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Banka'nın yıl sonuna kadar toplamda 75 baz puan faiz artıracağı öngörülüyor.

ECB faiz kararı sonrası euro ne olur? ECB faiz kararından sonra euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? 

EURO NE OLUR? EURO YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

ECB faiz kararı merakla bekleniyor. Euronun yönünü belirleyecek olan kritik karar için geri sayım başladı. Banka beklentiler doğrultusunda faizleri 25 baz puan artırması halinde euro kurunun yükselişe geçmesi bekleniyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kuru için tahminde bulundu. Euronun yıl sonuna kadar 30 liraya kadar yükselmesini öngörüyor.

Bugün euro/TL ne kadar? Euro kaç lira? Euro/TL kaç lira? Euro/TL kuru ne kadar? 4 Mayıs 2023 euro/TL kaç lira?

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO KURUNDA SON DURUM NE? 4 MAYIS 2023 EURO/TL KURU

4 Mayıs Perşembe euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakındna takip ediliyor. Euro/TL kuru güne artışla başladı. Euro kuru şu dakikalarda 22,207 lira, satış fiyatı ise 22,361 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,1018 bandında değerleniyor.

Altın resmen tozu dumana kattı! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları

Dolar tam  10 gün sonra bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak