Kent Haberleri

Euro 30 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası 2023 yılında faiz kararı için toplamda 8 toplantı yapacak. Alacağı faiz kararları euro kuru üzerinde etkili olacak. İlk karara sadece 30 gün kalırken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 30 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Son günlerde rekor  yükselişler sergileyen euro 20 TL barajını aştı

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı şimdiden heyecanla beklenmeye başladı. Son günlerde rekor  yükselişler sergileyen euro 20 TL barajını aştı. Haftayı düşüşle kapatan euro/TL kuru milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorularının cevapları merak ediliyor. Euro 30 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Elinde euro olanlar hemen baksın! 

EURO 30 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) 2023 yılı faiz toplantı takviminde de Şubat, Mart, Mayıs, Haziran, Temmuz, Eylül, Ekim ve Aralık ayları olmak üzere 8 toplantı yer alıyor. lİlk toplantı 30 gün  sonra meydana gelecek, ve eurnun yönü belli olacak.

 

Avrupa Merkez Bankası ( ECB), 15 Aralık tarihinde 50 baz puan artırım kararı ile faizi son 14 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 2,50'ye çıkarmıştı. Faiz bu seviyeyi en son 10 Aralık 2008 tarihinde görmüştü.

Avrupa Merkez Bankasının Mayıs 2023 yılına kadar,  kadar faiz artırımlarına devam etmesi bekleniyor. Pictet Wealth Management kıdemli ekonomisti Nadia Gharbi, ECB'nin şahin tutumunu devam ettirmesini ve Mayıs 2023 sonuna kadar mevduat faizini yüzde 3,50 seviyesine çıkarmasını beklediklerini söyledi. Bu beklentilerin gerçekleşmesi halinde euro kurunun 20 lira seviyeleri geçmesi bekleniyor. 

EURO/TL NE KADAR? 7 OCAK 2023 SON DAKİKA EURO/TL KURU!

7 Ocak 2023 euro/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor.  Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün 20,07 lira, euro/TL 20,134  liradan satılıyor. Euro dolar paritesi euro dolar paritesi 1,0647 seviyesinde değerleniyor. 

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Doların geleceği en dip ve en yüksek rakam aynı anda verildi! Görenlerin aklı çıkacak! Dolar tam olarak bu kadar olacak!