Kent Haberleri

Euro 30 TL'yi de aştı! Bir rekor daha kırıldı: 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! 

Döviz kurları, yeni günü rekor seviyelerine yenileyerek açtı. Euro tarihinde ilk defa 30 lirayı aştı. İşte 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! Döviz kurlarında peş peşe yeni rekorlar gelmeye devam ediyor

Son günlerde, döviz kurlarındaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Döviz kurlarında peş peşe yeni rekorlar gelmeye devam ediyor. Döviz kurlarının yanı sıra gram altında da yükseliş sürüyor. Altın fiyatları da geçtiğimiz günlerde peş peşe yeni rekor seviyelerini gördü. 

Dolar, dün Türkiye piyasalarının kapanış saatinde 26,33 Türk Lirası civarında işlem görüyordu. 

 

Euro 30 TL'yi de aştı! Bir rekor daha kırıldı: 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! 

Ekonomimcom'da yer alan habere göre; dolar kuru haftanın ikinci işlem gününe de tarihi rekorunu yenileyerek başladı. Dolar, rekorunu 26,69 liraya taşırken, saat 10.02 itibarıyla yüzde 1,38 oranında artışla 26,67 lira seviyesinde seyrediyor. 

Euro'da da rekor yenilendi. Euro, tarihinde ilk defa psikolojik seviye olan 30 lirayı geçti.  Euro, şu dakikalarda yüzde 1,64 yükselişle 30,0883 Türk Lirası seviyesinde seyrediyor. 

İngiliz sterlini ise, zirvesini 34,8577 liraya taşırken, aynı dakikalarda 34,7694 lira seviyelerinden işlem görüyor. 

Euro 30 TL'yi de aştı! Bir rekor daha kırıldı: 18 Temmuz Salı Euro/TL alış satış fiyatı! 

DolarTL'de perşembe bekleniyor 

Dün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 toplantılarına katılmak amacıyla gittiği Hindistan'da ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ile görüştü. ABD Hazine Bakanlığı'ndan görüşme ile ilgili yapılan açıklamada, Yellen'ın, Şimşek ve Erkan ile Türkiye'nin ekonomik görünümü ve politika yönünü görüştüğüne dikkat çekildi. 

Dolar kurunda ılımlı pozitif seyir sürerken, gözler bu perşembe günü çıklanacak olan TCMB faiz kararına çevrilmiş durumda. 

Bugün altın fiyatları da merak ediliyor. Gram altın güne alış fiyatı 1.662,20 liradan, satış fiyatı 1.686,39 liradan başladı. Çeyrek altın ise alış fiyatı 2.690 TL'den, satış fiyatı 2.754 TL'den güne başladı. 

Dul ve yetim maaşında son dakika! Hem anneden hem babadan yetim aylığı alınabilir mi? Detaylarıyla açıklandı! 

18 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler resmen mıh gibi çakıldı!

Dolar kuru bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 dolarda son dakika gelişmeleri...