Kent Haberleri

Euro 6 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun!

Euro, dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Haftanın son işlem günü güne yükselişle başlayan euronun 6 gün sonra nasıl olacağı belli oldu.Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun! Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken Avrypa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi

Euro kuru son durum yatırımcılar ve döviz alşmak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken Avrypa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Euro 6 gün sonra böyle olacak! Şimdiden hazır olun...

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN İLK SİNYAL GELDİ!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını  15 Aralık tarihinde açıklayacak. Karar öncesi ilk sinyaller gelmeye başladı. Euronun yönünü belirleyecek olan bu karar piyasalar tarafıdnan heyecnala beklrniyor. Karara 6 gün kalmasına rağmen euro hızla yüklemeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Baş Ekonomisti Philip Lane, faizler ile ilgili  kritik açıklamalarda bulundu. Lane, faizlerin zirveya yakın olduğunu ve enflasyonla mücadele için faizleri artıracaklarını dile getirdi. 

Enflasyon oranlarının düşne kadar faizleri artıracaklarını belirten Lane enflasyon ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Henüz zirveyi gördüğünü söylemek için çok erken. Ancak zirveye yakın olduğumuza eminim. Bu zirvenin şimdi mi, 2023 başında mı görüleceği hala belirsiz" değerlendirmesini yaptı.

Lane: "Şimdiye kadar toplam 200 baz puan faiz artırımı yaptık. Sonraki artışlarda bu miktarı göz önüne almalıyız" dedi.
 

EURO 6 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Milyonlarca kişi euro kurunun ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Karar sonrası euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusu yatırımcıların odağında olmaya devam ederken ekonomistlerden açıklamalar geldi. Ekomistlere göre 6 gün sonra yani faiz kararından sonra euronun yükselmesi bekleniyor. Aynı şekilde para piyasası uzmanı İslam Memiş, euro dolar paritesine değinerek yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek paritenin 1,060 seviyesine yükseleceğini belirtti.

EURO/TL KURUNDA SON DURUM!

9 Aralık 2022 euro/TL ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro kaç lira oldu? Euro bugün kaç TL? soruları araştırılıyor. Euro/TL alış fiyatı bugün 19,74 lira, satış fiyatı ise 19,80 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0576 bandında hareket ediyor. 

Euro bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Elinde dolar, altın, euro, sterlin, gümüş olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, peş peşe rakam verdi!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 7 gün sonra tam tamına böyle olacak! 1 euronuz bile varsa durmayın bakın