Kent Haberleri

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak! Mart ayındaki faiz kararının ardından piyasalar heyecanla 16 Haziran tarihinde yapılacak faiz kararına odaklandı

Avrupa Merkez Bankası (ECB) bu yıl şahin tonda mesajlar vermeye başladı. Mart ayındaki faiz kararının ardından piyasalar heyecanla 16 Haziran tarihinde yapılacak faiz kararına odaklandı. Faziz kararı öncesinde haziran ayında euronun ne kadar olacağı ile ilgili uzman isimden açıklama geldi. Euro tam 90 gün sonra bu kadar olacak! Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak.

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NDAN ŞAHİN MESAJ GELDİ!

Avrupa Merkez Bankasına aylar varken,Hollanda Merkez Bankası Başkanı Klaas Knot' tan, ECB’nin faiz artırımları ile ilgili artışların daha bitmediğine dair açıklama geldi. 

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hollanda Merkez Bankası Başkanı Klaas Knot, ECB’nin faiz kararlarına yönelik değerlendirmelerde bulundular. Knot, çekirdek enflasyonun yüzde 6 olduğuna işaret ederek yüzde 3 faiz oranıyla enflasyonla mücadele edilemeyeceğinin altını çizdi.

Knot, faiz artışlarının henüz bitmediğini belirterek,  buradaki asıl sorunun önceki toplantılardaki gibi 50 baz puanla mı yoksa daha küçük artışlarla mı devam edileceği olduğunu paylaştı.
 
ECB, Mayıs ayı faiz kararını 16 Haziran'da açıklayacak. Karara yaklaşık 65 gün kalırken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı.

Euro ne kadar olacak? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro ne olur? 

EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ? EURO NE OLUR?

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Uzmanlara göre haziran ayında euro yükselişe geçecek. Özellikle seçimden sonra döviz kurlarında büyük bir hareketlilik bekleniyor. Euro için en kritik açıklama ise Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten Geldi. Memiş, haziran ayında euronun 30 TL seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Bugün euro/TL ne kadar? Euor kaç lira? Euro bugün ne kadar oldu? Euro kaç TL? 9 Nisan 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? 9 NİSAN 2023 EURO KAÇ TL?

9 Nisan 2023 euro/TL yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün euro alış fiyatı 21,39 TL, satış fiyatı ise 21,465 TL. Euro dolar paritesi 1,0901 seviyesinde.

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tan anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakamı gören yerinde duramayacak