Kent Haberleri

Euro 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euronun ne kadar olacağına yönelik uzman yorumları ve son dakika gelişmeler yatırımcılar tarfından yakından takip ediliyor

Euro/TL kurunun ne kadar olacağı, yükselip yükselmeyeceği merak edilip araştırılıyor. Euronun ne kadar olacağına yönelik uzman yorumları ve son dakika gelişmeler yatırımcılar tarfından yakından takip ediliyor. 

 Euro ile ilgili Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, bankanın mart ayındaki faiz kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak euronun yönü ile ilgili ilk sinyalleri verdi.

Euro 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın! 

EURO 7 GÜN SONRA TAM BU KADAR OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, 16 Mart  tarihinde yani 7 gün sonra açıklanacak olan faiz  “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Lagarde faiz artırma konusunda kararlarının net olduğunu söylei. Lagarde, “Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek”  ifadelerine yer verildi.

Lagarde'ın ifadeleri doğrultusunda analistler, yatırımcıların euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini açıkladı. Bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olacağı sinyalleri verildi. 

Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? 8 Mart 2023 euro ne kadar? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? 8 MART 2023 EURO KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TL KURU

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe sakin başladı. Bugün Jerome Powell Fed faiz kararı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacak. Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası tarafından gelecek şahin açıklamalara çevrildi. Euro bugün 20.11 liradan alınıp 20,19 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,05 seviyesinde hareket ediyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Gram altın dibe vurdu! Elinde altını olanlar tarumar oldu! 8 Mart 2023 altın fiyatları

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak