Kent Haberleri

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek! Euro kuru yükselecek mi, düşecek mi merak ediliyor

24 Mayıs Çarşamba günü euro kuru  yüne yüzde 0,20 yükselişle başladı. Euro kuru yükselecek mi, düşecek mi merak ediliyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

EURO 8 TL BİRDEN YÜKSELECEK!

Yatırımcılar euro kurundaki son dakika gelişmeleri ve uzmanların yorumlarını takip ediyor. Milyonlarca kişi ''euro ne kadar, euro yükselecek mi, düşecek mi?:'' sorusunun yanıtını araştırıyor.

 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Orta ve uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar için, euro dolar paritesinde 1.12 - 1.15 yükselişlerin olacağını söyledi. Euro kurunun sene sonuna kadar 30 liraya yükseleceğini belirten Memiş eurodaki yükselişlere dikkat çekti.

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç TL olu? 24 Mayıs euro kaç lira oldu? 24 Mayıs Euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? EURO NE KADAR OLDU? 24 MAYIS 2023 EURO/TL KURU.

24 Mayıs Çarşamba Euro/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde de yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? Euro/TL kuru kaç lira?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 

Euro/TL kuru 24 Mayıs Çarşamba günü güne yükselişle başladı. Euro/TL kuru şu dakikalarda 22,56 liradan alınıp, 22,88 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0753 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Bu rakamları görenler bir daha bakıyor! 24 Mayıs altın fiyatları

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın