Kent Haberleri

Euro alalım mı,? Euro 18 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Kritik 14 Mayıs seçimlerine 18 gün kaldı. Seçim öncesinde piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Özellikle euro yukarı yönlü hamlelerine devam ederken yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın. Özellikle euro TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor

14 Mayıs  seçimlerine sayılı günler kalan vatandaşların gözü döviz kurlarına çevrildi. Özellikle euro TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Elinde belli miktarda parası olan yatırımcılar ''euro alalım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Euro 18 gün sonra böyle olacak! Şimdiden planınızı yapın.

EURO 18 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Euro kuru yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Euro güne yükselişle başlarken yatırımcılar euronun yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Konu ile ilgili açıklama ise para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş dolar mı euro mu alalım sorusuna ''ben euro alırdım'' cevabını verirken, doların bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

Öte yandan seçim sonrasında euro kurunun yükseleceğinin altını çizdi. Uzman isim seçim sonrasını işaret ederek euronun 30 TL olacağını söyledi.

 

İslam Memiş: '' Şu anda euro'nun 20,91 TL seviyesinde olduğunu, serbest piyasada ise euro'nun 21,25-21,34 TL aralığında işlem gördüğünü söyledi.

Euro dolar paritesinin de 1,09'a kadar yükseldiğine dikkat çeken Uzman Memiş, orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacağını ve yaz aylarında euro'nun 1,15'e kadar yükselebileceğini öngördü.

Memiş ayrıca, "Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" diyerek, birikimlerin euroda daha fazla değer kazanabileceğini ifade etti.

26 Nisan Euro/TL bugün ne kadar? Euro bugün kaç lira? Euro kaç TL? 26 Nisan 2023 euro/TL kuru.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ LİRA? 26 NİSAN 2023 EURO KAÇ LİRA OLDU?

Euro kurundaki son dakika gelişmeler haftanın dördüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor.  Euro/TL kuru güne yükslişle başladı. Yatırımcılar ''euro bugün ne kadar, Euro kaç lira? Euro kaç lira oldu? Euro 26 Nisan günü ne kadar?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

 Euro/TL 22,37 TL'den alınıp 22,50 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,100 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları eriyor, altın almalı mıyım? Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 26 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!