Kent Haberleri

Euro  alalım mı? Henüz almadıysanız hemen bakın Euro ne kadar olacak

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar son günlerde dalgalı işlem gören Euro İçin euro alalım mı, euro yükselecek mi düşecek mi ? Sorularının yanıtlarını aratıyor. Eğer henüz euro almadıysanız hemen bakın euro ne kadar olacak…. Dolar bugün de yukarı yönlü hareket ederken, euro da yükselişe geçti

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda 14 Ekim cuma günü euro kuru son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar bugün de yukarı yönlü hareket ederken, euro da yükselişe geçti. Yatırımcılar euro alalım mı, euro yükselir mi, düşer mi sorularının yanıtını merak ediyor.  Euro kurunun ne kadar olacağını analistler açıkladı.

Dolar endeksi geçen haftanın son günü yüzde 1'in üzerinde değer kaybederek 112 kapanmasının ardından 113 dolara yükseldi ve bugün de yatay seyreder, euro/dolar paritesi 0,9793'den işlem görüyor.

Dün piayasaların merakla beklediği tüm gözler döviz kurlarına yön veren ABD enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Dün saat 15:30'da beklenen enflasyon rakamları açıklanyükselişe geçerke euro da arttı. Peki eur/TL ne kadar oldu? Bugün euro kaç lira? Euro kurunda son dakika gelişmesi 14 Ekim 2022...

DÜN ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD enflasyonu aylık yüzde 0,4 , yıllık yüzde 8,2 oldu.  Beklenti ise aylık yüzde 0,2 artarak yıllık enflasyonun yüzde 8,1 olması yönündeydi. 

  

KRİTİK GHELİŞME SONRASI FED KARARI

Fed her toplantısındaenfşasyon rakamları düşene kadar faiz artırımlarına gideceğine yönelik açıklamarda bulunmuştu. Dün enflasyon rakamları 40 yılın zirvesinde gelirken,  fed kasım ayında yapacağı faiz kararını 75 baz artış olarak netleştirmiş görünüyor.


Peki euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Euro kurunda son dakika gelişmeleri neler? Euro endeksi bugün ne  kadar? Euro dolar paritesi düştü mü, yükseldi mi? İşte 14 Ekim 2022 son dakika gelişmeleri...

EURO BUGÜN KAÇ TL? EURO NE KADAR?

Euro 14 Ekim cuma günü yükselişe geçti. Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 18,21 TL, satış fiyatı ise 18,30 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar  paritesi ise bugün 0,97 seviyesi,nde değerleniyor.

 


EURO ALALIM MI? EURO YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyori. Euro yatırımcıları euro alalım mı, euro düşecek mi, yükselecek mi sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Analistlere göre euro kuru ilk 6 ay bu yatay seviyeden işlem görecek. 6 ayın 1 sene içinde ardından euro  dolar paritesinin 0,97 seviyelerinden 1,03 seviyesine yükselmesi bekleniyor.

Dolar yükselişe geçti, euro kan kaybediyor! Son dakika euro kuru...

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız